DIY papir hveps fælder

November 9

Papir hvepse er rovdyr og hjælpe med at slippe en have og hjem af skadedyr. Når hvepse bygge deres reder for tæt til et hjem, men kan det føre til svier. Disse er ikke kun smertefuldt, men potentielt farligt, hvis en person er allergisk over for hvepse. En simpel hjemmelavet fælde kan fjerne denne risiko uden at ty til kemiske sprøjtemidler.

Bygning fælden

Et papir hveps fælde begynder som en to - eller tre-liters sodavandsflaske. Skåret flasken i to stykker lige under tragten, og derefter invertere den øverste halvdel og passer det på bunden. Skær to eller tre huller hvor to stykker join og tråd snor gennem hullerne. Strengen kan være knyttet til en bøjle og hang ned fra et træ, eller hvor det er nødvendigt. Ikke binde strengen for stram, fordi fælden skal åbnes ofte for at ændre ud agn og fjerne døde hvepse. Når fælden er bygget, tilsæt vand til bunden af fælden; vandet skal komme ikke er højere end den tragtformet indgang i fælden. Tilføj et par dråber af opvaskemaskiner flydende på vandet. Sætte en smule vaseline eller madolie omkring toppen af en tragt, så hvepse mister deres fod, når de kommer til at undersøge agn.

Agn

Lokkemad i fælden, afhænger af sæsonen. I det tidlige forår søger hvepse protein så de kan lave reder og lægge æg. Hamburger og frokost kød arbejde godt for denne tid af året. Sætte fælde under tidligt forår og sen vinter bærer muligheden for at fange en dronning. Hvis dronningen er dræbt, vil så hvepse gå bygge en rede andetsteds. Søde fødevarer fungerer godt som agn i løbet af sommeren. Hæld en smule rod øl eller andre søde væsken i en flaske cap og flyde på vand inde i fælden. Frugt stykker arbejde godt, især hvis de er skåret til at frigive den saftige duft. Hvepse er specielt tiltrukket af mosede druer.

Vedligeholdelse

Fælden skal holdes væk fra menneskelig aktivitet og omkring fire fødder over jorden. Den ideelle temperatur for fælden er omkring 85 grader, så hold det i skyggen på en varm eftermiddag, eller i solen under en kold snap. Hvepse vil flyve i fælden at undersøge agn, men vil ikke være i stand til at flyve ud. De vil flyve rundt inde i fælden, indtil de er opbrugt og falder i vandet. Sæbe i vandet bryder op overfladespænding, forårsager vandet til at holde sig til hvepse. De vil drukne fordi de indånder gennem deres organer. Fælden skal tømmes regelmæssigt, fordi ophobning af organer, der kan skabe en ø som hvepse kan lande. Vær forsigtig ved tømning fælden, fordi hvis et levende hveps undslipper, det kan vende tilbage til reden og advare sine kammerater, at de er i fare. Denne besked vil gøre hvepse aggressive og endda swarm. Det samme kan ske hvis døde hvepse organer er knust, som kan frigive en "fare" kemikalie, som resten af kolonien lugter. Begrave ligene i stedet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com