DIY passiv sol vand opvarmningsanlægget

January 8

Bygge en tingest, der opvarmer vand ved hjælp af solens egen magt kan være enkel og gjort billigt. En passiv sol vand opvarmningsanlægget er en enhed, der ikke har brug for eller bruge elektrisk eller pumpe dele af nogen art. I stedet for at blive pumpet ud af sol vand opvarmningsanlægget, er vandet siphoned med en slange eller transporteres manuelt med spande. Solvandvarmere bidrager ikke til forurening af miljøet og når anvendes som supplement til et hjem elektriske varmtvandsforsyning, kan reducere de månedlige omkostninger af utility regninger.

Instruktioner

•Spray male hele uden for den 5-gallon spand med fladt sort maling. Tillad spand til helt tørt.

•Sæt spand på en flad overflade i solen. Fyld den med vand, indtil det når en til to inches fra toppen.

•Spread laminering plast over toppen af spanden og sikre det med en stor elastik, at holde plastik stram.

•Unfold reflekterende forruden dække med den blanke side opad. Placer reflekterende dækslet på tværs af bagsiden af spanden, så den omslutter mindst halvdelen af spanden med dækslet til stående lige op. Sikre den reflekterende cover til rand i kanten af spanden med to store ringbind klip. Vent cirka fire timer før du bruger vandet.

Tips & advarsler

  • Du vil se damp danner og vand dråber indsamling på plast som vand varmer. Forlade plast uforstyrret, indtil du er klar til at bruge vandet til at holde temperaturen så højt som muligt. For at maksimere eksponering for solen, flytte spanden med retningen af solen hver time.
  • Forsøg ikke at løfte spanden alene, hvis det er for tung. Forlade plastik på at forhindre udslip og mulige skoldning mens du eller en helper pack spanden til hvor som helst du har brug for vand at være. Nogle passive solar vandvarmere oprette meget varmt vand over 100 grader. Hvis du er bekymret for vandet er for varmt efter at røre den, så Bland en del af vandet med køligere vand til at opnå den ønskede temperatur.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com