DIY pejs Installation Tips

November 4

DIY pejs Installation Tips

En DIY pejs installation er konsekvent vurderet blandt de bedste investeringer, du kan gøre i dit hjem. Pejse øge dit komfortniveau og øge værdien af dit hjem. Moderne pejse er også mere energieffektive. Der er en bred vifte af pejse at vælge imellem, herunder træ, gas, ventileret gas logs, vent-fri gas logs, elektriske pejse, direkte aftræk pejse og pejseindsatser.

Find ud af, hvad de lokale bygning department koder er om en DIY pejs installation. Du kan blive bedt om at trække en tilladelse til jobbet og har det endelige arbejde kontrolleres for endelig godkendelse.

Pejs Installation

Installere pejsen i en placering, der opfylder kravene mellem pejs og brændbare materialer, såsom en væg eller reol. Hvis din pejs er forpligtet til at have en skorsten, du behøver at vide nogle grundlæggende oplysninger, som den mindste afstand skal en skorstenen strække sig fra bagvæggen, som er 18 inches. Læs instruktionsbogen til retningslinjer.

Gas & elektriske forbindelser

Til de fleste installationer skal en gasforsyning på enheden. Typisk gas rørsystemet er installeret i gevind-sorte gas rør. Læs producentens instruktioner for rør størrelse. En gas afspærrings-ventilen er normalt et krav ved pejsen. Den elektriske aspekt af en DYI pejs installation kan nødvendiggøre installationen af en stikkontakt, switch eller termostat til at drive pejsen.

Udluftning

En traditionel murværk skorstenen skal have en flue, der er strukturelt lyd. Flue er lodrette rør eller rør i en murværk skorsten. Flue trækker røg Røg og gasser fra inde i pejsen til luften udenfor. Ofte kan ler fliser, der udgør flue blive beskadiget, især i ældre murværk skorstene. Den mest almindelige løsning er at reline skorsten, som indebærer indsættelse af en ny flue. Enten rustfrit stålrør er sat ned i skorstenen eller en pour-i liner, der hærder i 24 timer.

En anden mulighed for udluftning er en isoleret skorsten. Også nævnt som forsikringsgivere laboratorium (UL) godkendt rustfrit stål klasse A skorsten, er pipe stablet lodret gennem taget. Klasse A rør kan også være dirigeres gennem en tilstødende væg og op en ydervæg til den ønskede højde.

Direkte udluftning er en mulighed for folk, der ønsker fordelene ved en pejs uden besværet og udgifterne til installation en skorsten. En pejs kan være udluftes vandret ud en tilstødende væg eller lodret gennem taget. Direkte aftræk er en to-i-én pibe, som ventilationskanaler forbrænding udstødning og samtidig opvarmer luften det bringer i pejsen.

Naturlige ventilationskanaler, eller B-ventilationskanaler, er pejse, som opererer på naturgas eller propan. Forbrændingsprocessen bruger luft fra indersiden; udstødningen er udluftes via en B-vent udstødningsrøret. Dette system er ikke meget effektive, da varmen slipper ud gennem skorstenen.

Vent-fri gaspejse kræver ikke en skorsten, udluftningsanordning af flue. Dette giver mulighed for en moderne vent-fri energi effektive pejs, der bruger gas eller propan og kan installeres i næsten enhver placering.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com