DIY pejs Installation

August 1

Gør din egen pejs installation er en arbejdskrævende proces, der kun de bedste hjem DIYer bør forsøge. At få alle aspekter af en installation til højre er ikke kun æstetisk vigtig men kan også betyde sikkerheden for dig og dine kære. At kende de korrekte installationstrin kan forberede dig til job forude.

Forberedelse

Kontrollere flue kommer ud fra din skorsten for utætheder. En utæt flue kan være farlige på grund af overskydende røg fylde rummet. Du kan kontrollere flue ved at brænde en røg pellet i pejsen og kontrollere, om røgen forlader huset for enden af flue. Hvis du kan se røg flygter i mere end ét område, har du en lækage. Sørg for at flue ikke er udjævnede, eller lukket, før du laver en røg test. En flue, der ikke er blevet anvendt i en længere periode vil sandsynligvis være udjævnet.

Kontrollere mur omkring skorstenen er til flush. Brug en plan for at kontrollere, om væggen skråninger i områder. Hvis væggen er ude af form, skal du bruge murværk cement til at glatte det ud. Hvis den pejs, du ønsker at installere omfatter pejs tilbage, skal du fjerne alle gamle, sted. Også fjerne eksisterende pejs materiale før du tilføjer nye.

Skorstenen

Hvis du havde en allerede eksisterende pejs vil du sandsynligvis have en skorsten. Hvis ikke, skal du installere en. En skorsten er et stykke brandsikkert materiale, såsom cement eller flise, der sidder foran skorstenen og holder ilden breder sig ud af pejsen ind i stuen. Det er en integreret del, at du har en skorsten, monteret på plads. En skorsten kan bestilles fra en hardware butik, eller du kan placere flisebelægning dig selv. For at spare penge, forsøge at inddrive flise fra et deponeringsanlæg eller nægte genanvendelse område.

Hvis æglæggende en skorsten, skal du seng det ved hjælp af cement. Bland en mængde af cement og sprede det langs gulvet til længden af skorstenen. Dette lag af cement skal være 1/5 til 2/5 inches tyk. Placer skorstenen på toppen af cement og tryk ned, indtil den er på plads og niveau.

Mantel

Generelle regler gælder for de fleste mantel stykker. Hvis det er en jordoverfladen, som i stue, pejs mantel vil sandsynligvis skal være center til skorstenen til at forhindre brand eller luft lækager. Nogle soveværelse pejs mantels er designet til at sidde off-center for æstetiske formål. Placere mantel mod væggen og mark, hvor det vil stå når overholdes. Fjerne kaminen og bore huller for at vedhæfte det til væggen. Anvende et klæbemiddel til væggen, før kaminen er sat på plads. Derefter forsegle det mod væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com