DIY Pejs Mantle Kits

June 16

Pejse er populær med hjem købere. Pejsen fremkalder en følelse af nostalgi, komfort og familie og hjælper køberen knytte disse følelser med deres nye hjem. Mange nyere boliger har dog ikke kapper (også stavet "mantels"). Nogle gange de har hylder og undertiden bygherre har forladt den kappe plads Tom så de hjem købere kan vælge stilen af kappen, der bedst passer til deres smag og budget. En måde at skabe kappe du ønsker er ved hjælp af en kappe kit, der er designet til nem installation af en handy boligejer.

Instruktioner

•Measure højde og bredde for din brand boks (området hvor ilden brænder). Måle højden og bredden af pejs surround og Arne. Surround kan være et gulv til loft væg af mursten eller det kan være 18-tommer marmor fliser omkring boksen brand. Måle bredde begrænsninger som nærhed af windows eller kabinetter. Din kappe skal passe omkring din pejs, således at det dækker kanterne af surround (marmor i dette eksempel), er den korrekte skala for dit brand boks og kappe vil passe inden for den angivne vægplads.

•Purchase og samle din kappe kit. Sættet består typisk af den øverste kappe og to ben sektioner. Alle brikkerne bliver hule. Toppen vil lægge på benene ved hjælp af simple beslag og skruer, der vil blive leveret i kittet.

•Anbring dit forsamlede kappe centreret over boksen brand. Sted en plan oven på kappen til at sikre, at det er lige og niveau. Tegne omridset af kappen på væggen. Dette vil give en guide, som du installerer kappen.

•Lay kappen ansigt på gulvet. Kappen vil vedhæfte til væggen med klamper. En spiken er et stykke 2 x 4 tommer bestyrelse, der er skåret til at passe inde i den hule del af kappen øverst og hvert ben. Måle området hule. Skære dit 2 x 4 tommer bord og passe det ind i toppen af kappen. Den øverste bestyrelse kappe vil hvile på og være skruet fast til spiken fra kappe toppen.

•Klippe og passer din klamper for hvert ben. Montere din klamper til pejs væggen. Måle placeringen af spiken (dispositionen vil hjælpe dig med positionering). Bore et 1/2-inch dybt pilot hul og skrue 2 1/2-inch konkrete skruer i en mur. Ikke bore i mørtel, mursten er stærkere. Hvis din væg er drywall og studs, i stedet bruge 3-tommer dæk skruer. Lægger alle tre klamper på væggen.

•Skub kappen op over klamper. Det skal matche dispositionen og passer nemt. Skrue gennem den øverste bagsiden af kappen i spiken med forsænkede skruer. Space dine skruer hver 12 inches. Skrue gennem ydersiden af hvert ben tæt på væggen og i klamper bruge forsænket hoved skruer fordelte 12 inches fra hinanden.

•Fit trim stykker Vedhæft langs indvendigt kant af kappen. Disse er normalt pre-cut og leveres med kittet. Nail 4d efterbehandling negle hver 12 inches. Sommerferien din søm hoveder. Fyld din søm hovedet og skrue huller med træ fyld. Tillad træ fyld til tørre i 4 timer og derefter sand glat. Caulk omkring alle sider af kappen med en malbare caulk.

Tips & advarsler

  • Benene på kappen bør hvile på skorstenen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com