DIY: Penny Backsplash

March 5

DIY: Penny Backsplash

Hvis du vil ændre udseendet af dit køkken, udskifte din backsplash med noget, der skiller sig ud. Mens køkken backsplashes er som regel lavet af store eller mosaik fliser, du kan bruge noget til at gøre en unik backsplash, herunder øre. Tekstur, farve og glans af skillinger skabe en visuelt interessant backsplash til dit køkken. Bruge skillinger i tilfældige kombinationer eller skabe designs inden for backsplash byder forskellige nuancer eller sider af skillinger. Du kan opnå det look du ønsker og spare penge ved at fuldføre dette projekt dig selv over en weekend.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af området backsplash at beregne omtrent hvor mange øre du bliver nødt til at fuldføre dit projekt. Diameteren af en krone er ca 3/4 tommer.

•Sæt en del af eller alle øre i en spand til at shine dem til en lyse, kobber finish. Fyld spanden med nok plette remover til at dække skillinger. Ryst det rundt for at distribuere det blandt skillinger. Overlader det på længe nok til at fjerne plette, ifølge anvisningerne fra producenten af plette remover.

•Pour øre i en salatslynge og skyl dem med vand. Hvis du ikke har skinnede alle skillinger, skyl de resterende øre med vand i dørslag at fjerne snavs eller støv. Sætte alle øre til side til tørre.

•Klippe klart mosaik montering plader til at passe på størrelse med din backsplash. Holde hvert ark til ikke mere end 12 af 12 inches for nem håndtering.

•Arrange øre på den klare mosaik montering plader, face-down på den klistrede side af arket. Du kan arrangere skillinger i design eller placere dem jævnt ved siden af hinanden.

•Applicer vandtæt flise mastiks substrat vægge af din backsplash. Brug en indskåret murske for at anvende mastiks, holde den på en 45-graders vinkel. Arbejde i områder ikke større end 3-af-3 feet hen til forhindre mastiks i at tørre for hurtigt.

•Tryk på hver klart mosaik montering ark mod flise mastiks, og tryk på øre til sted med den klare side vender mod dig. Tillad mastic til tørre helt i flere timer eller natten over. Fjern klart mosaik montering ark fra overfladen af skillinger.

•Fyld i eventuelle mellemrum langs kanterne af backsplash med halv-skillinger hvis nødvendigt. Klip skillinger i halvdelen med et par af metal opskæring klip. Overholde dem i de små steder med en lille mængde af flise mastiks anvendes på bagsiden af hver krone. Tryk på halv-skillinger til at overholde dem til underlaget. Tillad flise mastic til tørre.

•Mix vandtæt flise injektionsmørtel i en spand, ifølge producentens anvisninger. Påfør et lag af flise injektionsmørtel diagonalt på tværs af øre med en gummi flise float. Hold gummi flise float på en 45-graders vinkel under programmet.

•Aftør væk overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp når injektionsmørtel bliver fast efter ca. 30 minutter. Tillad injektionsmørtel tørre fuldstændigt.

•Aftør øre med en fugtig svamp igen. Skinne øre med en ren semsgarvet klud. Når de er tørre, male backsplash med en ugiftige injektionsmørtel fugemasse. Tillad backsplash tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com