DIY perle lysekroner

February 24

DIY perle lysekroner

For en opdatering på krystal gør beaded lysekroner af forgyldte Age, en selv ved at genbruge dele af beaded halskæder almindeligt anvendt til at fejre Mardi Gras. Disse halskæder kommer i en bred vifte af farver og finish, hvilket gør det nemt at oprette en lysekrone, skræddersyet til din personlige stil og farvesammensætning. Kig til halskæder i bulk på part outletbutikker.

Instruktioner

•Klippe ned på forsiden af en stor papkasse så det er åben og let tilgængelig. Dette vil bidrage til at give mere plads, når du maler trådkurv. Bruge en papkasse stor nok for trådkurv til at passe nemt inde mens giver dig mulighed for at nå ud til alle sider. Flade ud yderligere papkasser og sted på jorden.

•Sæt trådkurv inde i kassen og arrangere alle de ekstra stykker--herunder floral wire, broderi hoops, metal kæde, lampen monteringssæt og lampen loft cap--på pap overflader. Spraymaling alle overflader ved hjælp af tynde, selv frakker spray maling. Gøre det muligt malingen til at tørre helt, før du tilføjer et ekstra lag.

•Sæt alle halskæder på en flad arbejdsoverflade. Brug bidetang eller en skarp par saks til at klippe hvert halskæde til at danne en enkelt beaded strand. Brug hot lim til at fastgøre beaded tråde sammen, så hver strand er lang nok til at indhylle omkring trådkurv, om nødvendigt. Spraymaling beaded trådene hvis du ønsker. Tillad de malede tråde til tørre.

•Fyld bunden af trådkurv med batteri-drevet lys tråde. Sikre lysene ved at dreje floral wire omkring ledningerne til kurven. Twist ledningerne omkring kurv-strenge til at sikre. Sikre batteripakke og switch er let tilgængeligt fra siden af kurven.

•Klippe en bunke af floral wire, med hvert stykke, måling omkring 4 til 6 inches lang. Skære en anden bunke af ledningerne omkring 2 inches lang. Start med omkring 30-40 stykker af tråd og skære mere som nødvendigt. Loop en kort ledning mellem første og anden perler på en halskæde strand og twist wiren sammen to til tre gange. Vedhæfte Halskæden til det øverste link på en af haven kurven kæder. Tillad strand falde naturligt til toppen af kurven.

•Twist et andet stykke ledning mellem perlerne hvor Halskæden strand møder toppen af kurven. Bruge de længere stykker af tråd til at vedhæfte halskæde på det sted, hvor Halskæden naturligt rammer toppen af kurven. Dette hjælper med at holde strømmen af perlerne naturlige. Twist wiren omkring toppen af kurv til at sikre halskæde, oprettelse af en swag effekt. Flytte halskæde strand til bunden af kurven. Wrap et stykke ledning rundt den sidste kugle i stranden. Twist wiren omkring bunden af kurven.

•Fortsæt tilføje perle tråde, indtil Lysekronen er frodige og fuld. Tillægge de samme link som den første strand hver ny strand. Når det er nødvendigt, Flyt til det øverste link i den tilstødende kæde. Alle halskæde tråde skal knyttes til de øverste links trådkurvs kæde, men spredt ud over kanten og bunden af kurven. Det færdige produkt skal være fuld med perler, der stort set dækker hele kurven. Brug bidetang til at klippe ud nogen mærkbar haler af floral wire. Undersøgelse den udfyldte lysekrone og genfremstille områder, hvor der er behov for en touch-up.

•Skru øje bolt i loftet hvor Lysekronen vil hænge. Fastgør krogen fra haven kurven til øjet bolt. Tænd de batteri-drevet lys.

Tips & advarsler

  • Køb spraymaling i en farve, der koordinerer med farverne på de beaded halskæder. Hvis det er muligt, arbejde på kurven, mens det er hængende. Dette gør det muligt at forme perlerne, som de vil naturligt hænge. Male udendørs, når det er muligt, at forbedre ventilation og mindske risikoen for uønskede maling overførsel. Male på en varm dag med lav luftfugtighed som høj fugtighed i luften langsom tørring gange. Dette afsluttede projekt er let bærbar, hvilket gør det muligt at bruge beaded lysekroner som midlertidige loft smykker til fester og andre arrangementer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com