DIY Pet køjeseng

November 14

Bruge PVC-rør til at oprette en pet køjeseng, der giver en stærk og stabil fundament. Når du har oprettet rammen, kan du placere jeres pets' yndlings senge på rammer og dekorere det til din smag. Disse køjesenge kan fungere godt for små og mellemstore hunde og katte.

Instruktioner

•Draw en plan af køjesenge før du begynder at bygge. Køjeseng du bygger vil være stabelbare og 2 fod bred og 3 fod i længden. Der vil være to fødder plads lodret mellem sengene. Skinner skal tilføjes på tre sider af top sengen for at sikre din hunds sikkerhed.

•Measure og skære dine PVC rør. Bruger en håndsav eller gering så, du bliver nødt til at skære 18 stykker rør to fod lang og 4 stykker, der er tre fod lang. Skære en anden sektion, der er fire fod lang.

•Klippe fire af de 3-fod lange stykker ned længere ind i fem lige store dele. Du skal gøre dette for at være i stand til også at omfatte T-samlinger for cross stykker. Hvert stykke skal måle 7,2 inches per afsnit.

•Tag de fem lige dele af PVC rør du skære og line stykker parallelt med hinanden. Deltag i dele af hver side ved hjælp af T-leddene. Den frie ende af T-fælles bør alle vender samme retning. Dette er den flad gitter-jern ramme for din nederste køje. Bruge fire stykker af afsnittet 2-mund til at tilslutte de to sider af den nederste køje ved sammenkobling af T-leddene. Tag to flere stykker af 2-fods længder og bruge en 4-vejs fælles i begge ender. Fastgør alle endestykker til enderne af begge sider ved hjælp af en gummihammer eller PVC lim. Du vil vide, hvis dette blev gjort korrekt, hvis der er en fælles på alle fire sider står over for sal, mens én fælles står. De fire samlinger står over for sal er bunden af køje.

•Klippe to 3-fods længder i fem lige stykker og deltage i stykker med T-leddene. Tilslut sider ved hjælp af 2-fods stykker til at gøre en flad ramme. Læg et 2-fods stykke i hver af de fire samlinger, vender opad. Vedhæfte en 4-vejs fælles øverst på de fire oprejst stykker. Tilslut den øverste ramme på 4-vejs leddene direkte over den nederste køje. Afslut den øverste ramme ved at tilføje to yderligere 2-fods stykker i hver ende.

•Klippe enhver sidesten PVC rør i fire 6-tommer længder og placere hver enkelt ind i fire opadgående leddene på den øverste køje. Dette vil gøre skinner for køjeseng. Afskære overskydende af røret, så at det passer ind i leddene.

•Spray male sengen den ønskede farve du ønsker det skal være. Sæt den til side indtil det tørrer. Når det er helt tørret, placere de pet senge i rammerne for at fuldføre køjeseng.

Tips & advarsler

  • Hvis du har små og mellemstore hunde, lim PVC rør for at holde det hele sammen sikkert.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com