DIY planer for en udendørs træ opbevaringsboks

December 30

DIY planer for en udendørs træ opbevaringsboks

Gør dine egne planer for din udendørs træ opbevaringsboks gør det muligt at tilpasse størrelsen på boksen til de elementer, du ønsker at gemme i det. Det vil være lettere at vælge de rigtige materialer og skruer når du ved god tid om boksen skal åbne selv med jorden eller kan være låg.

Instruktioner

•Saml alle elementer, skal du gemme udendørs. Måler hver vare og oprette et diagram eller en liste over de samlede højde og gulv plads, der skal du. Afgøre, om feltet lager vil have ethvert rum eller hylder for at maksimere plads og minimere kontakt mellem lagrede emner.

•Indstil om varer vil valset, trukket eller drevet i feltet lager eller om de er små nok til at blive hængt eller placeret i hånden i stedet. Hvis størstedelen af varerne skal rulles, skubbes eller drevet inde, skal boksen åbner fra den ene side eller langs nederste forreste kant.

•Kontrollér en tre-dimensionel grov skitse med den samlede længde, dybde og højde nødvendige markeret tydeligt i diagrammet. Dette behøver ikke at være arkitekt eller ordfører-kvalitet. Det er bare en guide til dine egne formål.

•Mark positioner af hængsler, hasper, låse, knapper og håndtag på din skitse. Brug buede pile til at angive, hvilken retning hængsler og hasper åbnes.

•Indstil hvilke materialer du vil bruge til at bygge boksen. Hvis du beslutter at bruge sleben tømmer i stedet for billigere muligheder såsom krydsfiner, Angiv hvor mange fuld-længde stock tømmer stykker skal du. For eksempel, kan en opbevaring boks 4 af 8 af 4 fødder være fremstillet af fem plader af krydsfiner. For at gøre det samme boks fra stock tømmer, ville du har brug for 20 8-fods 1 af 12 boards.

•Indicate hvilken type snedker du vil bruge. Boks hjørner kan butted, mitered, mortised eller afstemmes med hinanden. Forskellige typer af snedker kan resultere i et behov for yderligere materiale. Rockler træbearbejdning og Hardware (Se ressourcer) tilbyder en fremragende forklaring af mitering værktøjer og terminologi.

•Opret skabelon for nogen specielle stykker. Dette omfatter stykker med kurver eller vinkler eller noget, der ikke kan gøres ved at skære en standard board i halve, fjerdedele eller ottendedele.

•Kontrollér en mockup af din boks, ved hjælp af din endelige plan, ved hjælp af de billigste materialer muligt. Dette sikrer, at alle målingerne er korrekte, alle nødvendige vinkler vil passer sammen og giver en chance for at foretage design ændringer behov uden en dyre udlæg.

•Brug dine planer om at gøre din tiltænkte endelige produkt.

Tips & advarsler

  • Når boksen passerer varemærket 6 af 8 af 5-fødder, det ophører med at være en kasse og er enten en lagerenhed eller et skur, afhængigt af om det er en fritstående struktur med et tag.
  • Millard tømmer har (Se referencer) en bygning lagerområder how-to tip ark, der indeholder et afsnit om konstruktionsdetaljer på inset stykker for en opbevaring skab, der kan tilpasses for at gøre skuffer, hylder eller segmenter i dine opbevaringsboks.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com