DIY: Plastic bearbejdning

March 30

DIY: Plastic bearbejdning

Plast er et ekstremt holdbart og overkommelige bearbejdning materiale, der anvendes i næsten alle brancher. Derfor, maskinværksteder og hobbyfolk har brug at vide, hvordan du arbejder med plast for at fremstille dele. Mens plast kan være formet og skåret som træ, skal specifikke teknikker være ansat, når bearbejdning dette materiale. I modsætning til træ har plast et lavt smeltepunkt, som kan gøre bearbejdning svært. Bruge et par basale faglige fabrication teknikker for at bearbejde plastik nemt.

Instruktioner

•Lad beskyttende opbakning på plastik til at undgå at ridse. Størrelse plast til skæring ved hjælp af et målebånd. Fordi skæring efterlader en ru kant og skal være slebet, skal plastik over størrelse med 1/16-tomme i længde og bredde. Bruge et fedt blyant til at markere den ønskede længde og bredde.

•Kontroller et kvadrat skåret og undgå smeltning plast ved at skære det med en tabel så. Skub plast i savklinge med en hastighed på 10 til 20 fod per minut, bruger savens hegn til at guide materiale gennem.

•Tag så mærker lavet under opskæringen, ved hjælp af en tabel router. Indstil routerens hegnet, så routeren vil fjerne 1/32-tommer af materiale på hver side af den grove plast. Skubbe saw-cut kant langs routerens hegnet. Rute hver af de fire ru sider én gang.

•Mark hvilken som helst huller eller udskæringer for boring på materialet en gang plastik har været dirigeres. Bruge et fedt blyant, som let kan tørres af. Sørg for udskæringer og huller er markeret med en ren linje.

•Vælg borehoveder designet til plast. Akryl har en tendens til at knække under pres, især når bore igennem den. Den korrekte borehoved vil have en lang skarp punkt. Indstille boret på en medium hastighed. Sted punktet af bit på plastik. Skub forsigtigt på boremaskine, frigive trykket så snart boret lidt bid ind i plastikken.

•Machine en ren udskæring ved hjælp af en router. Brug skrot plast eller tømmer til at oprette en routing guide. Bruge lidt flush-trim router til at oprette udskæring. Den smule bærende vil ride langs guide, at skabe en jævn kant. Angiv tabel router smule højde, så den bærende hele side er selv med guiden. Indstil routerens hastighed til 22.000 rpm.

•Sand distribueret kanterne af plast, ved hjælp af en elektrisk palme sander og 220-sandkorn sandpapir. Tillad sander's vægt til at anvende det nødvendige pres, i stedet for at skubbe på den.

•Klippe en skrå kant ved hjælp af en skarp hobbykniv. Hold kniven i en 45 graders vinkel til kanten bliver skrabet. I en enkelt lang pass, trække kniven langs kanten af plast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com