DIY PM generator

November 4

DIY PM generator

Hvis du er ved at opbygge et hjem wind turbine system, er permanent magnet generatorer stærkt anbefales til at generere elektricitet. En af fordelene ved en permanent magnet eller PM vekselstrømsgenerator design er dens evne til at producere høj strømstyrke udgange ved relativt lave omdrejninger i minuttet eller RPM hastigheder. En anden fordel ved permanent magnet generatorer over feltet-sår generatorer er deres levetid, for de ikke har pensler, der har brug for lejlighedsvise servicering og udskiftning.

Instruktioner

•Center tandhjul adapter inde spline hullet i rotoren. Der vil gøre det muligt at oprette forbindelse til 5/8-inch shaft. Bruge en svejser for at sikre tandhjul til rotoren. Vente på området svejsede afkøles og indsætte den 5/8-inch shaft. Spin rotoren så det er balanceret, centreret og wobble ikke.

•Anvend en boremaskine til at gøre fire 3/16-inch huller langs indvendigt kant stator. Bruge en fil til at fjerne enhver ru eller løs høvle fra området boret. Bruge en topnøgle at skrue bolten koblinger og 3/16-inch skruer i den stator huller.

•Anvend en svejser til at forbinde bunden af PM-generatoren, der er lavet af en vinklet stål ramme omkring en base stålplade, der måler 8 af 12 inches. Bruge en svejser til at skære to 6-tommer stykker af vinklet stål og to 12-tommer stykker af vinklet stål. Svejse enderne af to 6-tommer vinklet stål til enderne af to 12-tommer vinklet stål stykker. Svejse den vinklede stålramme til 8 af 12 tommer bundplade.

•Measure længde og bredde på din PM generatoren ved hjælp af et målebånd. Brug en markør til at markere dens dimensioner. Brug målebånd og markør for at måle 1 tommer fra bredden på hver side af generatoren. Placere træ montering blokke på bundpladen grænser op til ydersiden af 1 tomme måling fra generatorens bredde. Bruge markør til at foretage en skitse af montering blokke.

•Brug målebåndet og markør til at markere fire jævnt fordelte huller langs længden af montering blokke midterlinjen. Bruge en tap og farvestof indstillet til at bore fire 3/16-inch huller i bundpladen på hver af disse mærker. Bruge en topnøgle for at skrue i to 3/16-inch lag skruer fra bunden af bundpladen at sikre træ blokke. Bolt lag skruer i hullerne på hver ende af montering blok.

•Anvend en svejser til at skære to 5-tommer stykker af vinklet stål, der vil tjene som opretstående understøtter for stator.

•Tilslut pude forsynet med mounts på toppen af montering blokke ved at bruge en topnøgle for at skrue bolte i de to midterste huller i hver montering blok.

•Center stator på rotoren, som vil fange det med sin magneter. Skub aksel gennem stator og rotor. Markere bolt monteringshullerne på de opretstående 5-tommer-stykker, når statoren og rotoren er på linje med skaftet.

•Tag stator-rotor forsamling fra mounts. Brug en boremaskine med et tryk og farvestof til lave gevind bolt huller på 5-tommer vinklet stål stykker. Svejse grundlaget for de to 5-tommer stykker til bundpladen afstand mellem dem på samme afstand som bolt huller på stator. Bolt stator til de vinklede stål stykker og saml stator-rotor forsamling på bærende mounts.

Tips & advarsler

  • Hvis du bruger en drivrem til at slå din PM vekselstrømsgenerator, bolt en trisse til en af akselenderne.
  • Spørg leverandøren for din stål skære for dig at spare tid.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com