DIY: Polstret hovedgærde for et lille barn seng

October 19

DIY: Polstret hovedgærde for et lille barn seng

En polstret hovedgærde gør en praktisk men dekorative indstilling i soveværelser for alle aldre. Når det kommer til småbørn, kan den dekorative aspekt gøre idéen om en "stor pige" eller "big boy" bed mere tiltrækkende, ikke at nævne det faktum, at den stødabsorberende puder virkningen af hoveder støde ind i hovedgærde midt om natten. Du behøver ikke at sy for at fuldføre dette projekt, som tillader dig at personliggøre hovedgærde med børnevenlige fabric designs såsom ABCs, racerbiler eller historiefantasi yndlingsfigurer.

Instruktioner

•Spray krydsfiner med en spray lim og tryk på ark af skum ind på det, så de skabe et stærkt bånd. Tillad dem at indstille i 20 minutter.

•Klippe et stykke pladevat til 46 inches af 45 tommer. Lay batting over skum. Fold pladevat i hjørnerne og trækker stoffet tilbage som du indpakningen en gave. Rykke stof henslængt på bagsiden af brættet og bruge den korte pistol til at fastgøre den på plads.

•Klippe et stykke stof i en blød flonel eller bomuld materiale til samme dimensioner som din batting, 46 tommer af 45 tommer. Lægge det over pladevat og fold hver af de fire hjørner, trækker stoffet tilbage som du indpakningen en gave. Rykke stof stramt over på bagsiden af brættet. Bruge den korte pistol til at fastgøre den på plads.

•Køre den en stud finder på væggen hvor hovedgavl vil blive placeret. Marker placeringen af studs med en blyant. Vedhæfte den nederste del af to flush mounts med den håndholdte bor til væggen hvor knopperne sidder, afstand mellem dem omkring 24 inches fra hinanden.

•Drill de øverste dele af de flush monteres på bagsiden af dit hovedgærde, afstand mellem dem 24 inches fra hinanden. Skub toppe af flush mounts på de nederste dele af de flush monteres på væggen, så de kan interlock. Hvis du ikke kan lide placeringen af din hovedgærde, kan du altid justere mounts.

Tips & advarsler

  • I trin 4, overveje at bruge en flannel ark, der matcher dit barns sengetøj for en mere færdigt look.
  • Du kan også bruge disse instruktioner til at betrække en hovedgærde, der fulgte med i sengen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com