DIY polstret hovedgærde med træpæle

February 1

DIY polstret hovedgærde med træpæle

Gavle er ikke kun varer til forhindrer dit hoved i at hænge ud i slutningen af sengen, mens du sover; de er en dekorativ del af sengen, der kan hjælpe med at slå tonen an af rummet. Enkel eller meget dekorative, hovedgærde hjælper med at indstille off sengen, enten gør det passer ind i soveværelset farveskema eller hjælpe med at fremhæve sengen. Opbygge en DIY polstret hovedgærde med træ indlæg at stå det lader dig tage fuld kontrol over din indretning og tilpasse din seng til dine eksakte krav.

Instruktioner

•Measure bredde af sengen du gør hovedgærde for, ved hjælp af et målebånd. Bestemme, hvor højt hovedgærde at stå over madrassen. Købe en plade af krydsfiner som bredt som sengen og så høj som den højde, du ønsker, plus tykkelsen af madrassen.

•Klippe tilstrækkelige længder af skum til at dække én side af arket krydsfiner. Dække én side af krydsfiner med lim. Tryk på skum på limen. Vente på lim til at indstille. Rulle ud møbelstof over skum og krydsfiner, og trække det lærte. Hæft stof til bagsiden af krydsfiner ved hjælp af den korte pistol.

•Purchase stykker af 3-inch-by-1/2-inch-thick krydsfiner, som begge skal være så lang som højden på sengen, plus højden af krydsfiner hovedgærde ark. Placer den første længde af krydsfiner på den venstre side af hæftet side af polstret hovedgærde.

•Skru længden af krydsfiner på plads på bagsiden af arket krydsfiner med tre skruer, en øverst på arket, en nederst på arket og en halvvejs mellem de andre. Placere andre længden af krydsfiner i højre side af arket krydsfiner. Skru denne længde i sted på samme måde.

Tips & advarsler

  • Selv en simpel rektangulær hovedgærde er perfekt brugbar, er der ingen grund til hvorfor du ikke kan skær arket krydsfiner i en mere dekorative form før fastgørelse af lim og polstring. Dette vil gøre dit hovedgærde langt mere interessant.
  • Når du arbejder med lim, især spray adhesive form af lim, altid arbejde udenfor eller i et godt ventileret område, som vil forhindre indånding af farlige kemikalier.
  • Når du arbejder med træ, altid bære beskyttelseshandsker. Hvis skære træ, såsom Hvornår gør en mere dekorative hovedgærde, altid bære sikkerhed goggles.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com