DIY: Polstret sæde på en Bar afføring

February 28

DIY: Polstret sæde på en Bar afføring

Barstole tage en masse slid og ælde fra at blive sat, hvilket gør dem en kandidat til nyt betræk på sædet. Inddrive sæderne er en simpel gør det selv projekt, der kræver nogle forsyninger. Der er ingen sy involveret, kun brugen af en korte pistol til at sikre den nye dækning på plads. Når først færdig, nye polstring øger levetiden for afføringen og bringer en friske look i rummet.

Instruktioner

•Drej bar afføring, så sædet hvilende på gulvet. Trække hæfteklammer eller søm holder stoffet på plads af nysgerrige dem med en skruetrækker. Bruge en hammer til at trykke skruetrækkeren og kile den under hæfteklammer, hvis nødvendigt.

•Lay stof fjernet fra plads på toppen af et stykke i avisen og spore omkring det at skabe et mønster.

•Kontrollér skum pude eller pad til at kontrollere, hvis du kan genbruge det med den nye dækning. Spore den pude figur på et stykke i avisen, hvis du har brug at skære et nyt stykke til bar afføring.

•Brug avis mønster at skære et nyt stykke dekoratør stof for dækningen. Klip et stykke stol skum eller polstring, hvis nødvendigt. Alternativt kan du bruge tre-fire stykker af tyk polyester batting for at erstatte sædehynde. Fastgør puden til baren Taburet med hvid lim til at holde den på plads mens du vedhæfter dækslet til stof.

•Lay stof på en flad overflade med højre side vender nedad. Indstille bar taburet sæde i midten af stof, så afføringen ben opad.

•Træk stof på en kant på undersiden af stolens og fastgør med en fast bestanddel. Gentag dette med stof kanten på den modsatte side. Vend afføringen for at kontrollere stoffet har ingen rynker og ligger fladt. Fortsat sikre stof nedenunder afføringen og fastgør med en hæfteklamme, sikring først én side og derefter sin modsatte indtil alle stof er sikre.

Tips & advarsler

  • Vælg et holdbart dekoratør stof til at dække bar afføring at forhindre for tidlig slitage fra glide på og af afføringen. Maling eller pletten baren taburet ben før du knytter den nye polstring seat cover.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com