DIY poolhus

November 23

DIY poolhus

En DIY poolhus er et projekt, der vil give stor nydelse, når du får det afsluttet. Men virksomheden er udfordrende og kræver en bred vifte af færdigheder, herunder beton, tømrer, VVS- og El for at fuldføre projektet. Hvis du ikke har alle de færdigheder, du skal opnå hjælp fra en ven eller et familiemedlem. Du kan også udlicitere del af jobbet. Normalt, vil planer skal godkendes af det lokale bygning department. Du bliver også bedt om at få byggetilladelser før du kan starte jobbet.

Foundation og indlæg

Der er to måder du kan nærme sig opbygge grundlaget for poolhus. Du kan enten hæld et betonfundament eller bygge et dæk-lignende fundament for struktur. Uanset hvilken metode du vælger, er find ud af hvad den frost linjen for den region, hvor du bor. Frost linje vil afgøre, hvor dybt du skal grave i jorden, når du installerer dæk footings for stillingerne eller på betonfliser.

Hvis du beslutter at hælde en betonplade, holde for øje, at du bliver nødt til at indstille din 4-tommer af 4-tommer indlæg og installere VVS. Følg de lokale koder for at installere disse komponenter. Generelt, skal du installere én post for hver 8 fod langs omkredsen af poolhus. Udgrave nok jord, således at du kan tilføje omkring 4 inches af grus. Sørg for, at du installerer en dampspærre også. Brug 6 mm plastfolie.

Vægge

Brug 2-tommer af 4-tommer tømmer for at ramme væggene. Beslutte, om du vil studs 16 eller 24 inches på center. På Centeret er det midterste punkt mellem to studs. Ramme de ru åbninger for enhver vindue og døre. Afsnittene vægge skal være lige før du går videre med tag framing. Anvende gipsvæg på den indre væg, når du har fuldført ru-in for el og VVS. Færdig facade med krydsfiner og sidespor.

Tag

Den nemmeste tag-design er en gavl eller A-frame type tag. Du skal installere en højderyg bord ned i midten af pool huset fra ende til og vedhæfte spær. Normalt, bruges 2-tommer af 8 tommers planker til bestyrelsens ridge og spær. Ridge bestyrelsen er forpligtet til at justere spær. Enderne af spær hviler på toppen af muren sektioner. Dække taget med krydsfiner og anvende et filt underlag. Installere helvedesild eller asfalt roll tagmateriale.

Efterbehandling

Nu, poolhus er lukket, kan du male væggene, installere Vinduer, døre og enhver trimning. Bruge en vandtæt overdækning som flise eller gummi til slut pool house gulvet. Sat i stikkontakter, switche, inventar og apparater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com