DIY: Poulan Pro ukrudt æder reparationer

January 4

DIY: Poulan Pro ukrudt æder reparationer

Poulan Pro weed spisere er to-cyklus motorer, så de behøver kun tre grundlæggende ting til at fungere: kompression, gnist og brændstof. Disse er de tre mest kritiske elementer og næsten hver del på motoren vedrører et af disse områder. Så hvis en af disse dele funktionsfejl kan du se problemer i mange forskellige områder af ydeevne. Af denne grund er det altid nyttigt at først isolere problemet før rive fra hinanden en motor.

Komprimering og Air problemer

Der er mange dele, der styrer oprettelsen og udluftning af de nødvendige gasser inde i brændkammeret. Dybest set, stempel ventil skaber suge, da det går i cylinderen, trække brændstof gennem karburatoren og ind i kammeret. Når stemplet går tilbage ned udviser det de brændte gasser ud af udstødning port og ind i lydpotten. Hvis brændstof / luft-blandingen er ikke rigtigt kan det skabe problemer med sæler, ventiler og stempelringe. Kompression i disse motorer skal være 90 psi.

En simpel test kan udføres for at fortælle, hvis du har problemer med kompression. Trække motoren af jorden ved sin igangsætter ledning. Hvis ledningen er trukket ud under motorens vægt er din kompression formentlig lav. Hvis du kan starte trimmeren, skal du justere karburatoren. Hvis ikke du kan rense luftfilter eller erstatte det, og kontrollere skærmen spark afleder inde i lydpotten. Begge disse kan kvæle motoren i den luft den har brug for.

Gnist og tænding problemer

Tændingen system brande gnister over hele salen til at antænde brændstoffet og drev stemplet. Hvis dette ikke virker korrekt vil du sandsynligvis have svært ved starte trimmer, især efter at have kørt det i et stykke tid. De fleste trimmere bør starte på kun et par trækker.

En anden simpel test kan gøres for at finde ud af hvis du har en gnist problem. Fjern tændrøret fra motoren og sætte det i sort boot vedhæftet fil. Hold tændrøret, knyttet til gummi boot, i nærheden af en metal punkt på motorblokken. Slæbebåd på igangsætter ledningen let og indskrive nemlig en gnist mellem punkterne metal. Denne test er lettere hvis det gøres under mørkere belysning i stedet for udenfor i solen. Hvis du ikke kan se en gnist, skal du erstatte tændrøret og Gentag testen.

Hvis du stadig ikke se en gnist, end du sandsynligvis har et problem et sted længere nede langs linjen tænding. Start på gummi boot vedhæftet fil og arbejde tilbage helt til forret, kontrollere for eventuelle skader eller løse forbindelser.

Problemer med levering af brændstof

Brændstof problemer er nogle af de mest almindelige problemer på to-cycle-motorer. Hvis du kan starte trimmeren, kan du prøve at justere karburatoren skruerne for at løse eventuelle træg motorisk præstation, ru starter eller tomgang problemer. Dette regulerer gas-luft-blandingen i karburatoren, og hvis det er slukket, end der kan være en masse problemer. Denne skrue skal også justeres regelmæssigt, hvis du har haft trimmeren for et par år.

Du bør også altid holde friske gas i tanken og gemme trimmeren, præcis som producenten anbefaler fordi gamle gas kan tørre i tank, brændstof linje og karburator forlader indskud, som kvæler motoren af gas. Udskiftning af brændstoffilter og brændstofledninger på regelmæssig basis vil hjælpe med at løse dette problem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com