DIY PVC Bar afføring planer

February 15

DIY PVC Bar afføring planer

En bar er et sjovt tilbehør til ethvert hjem, uanset om indendørs eller udendørs. Dekorere det med din egen flair og endda lave din egen barstole til at oprette din egen signatur design. Opbygge et innovativt og stilfuldt afføring ved hjælp af PVC rør. PVC rør bruges til VVS og andre rør applikationer. PVC er imidlertid også et ideelt materiale til møbler gør, fordi det er holdbart og let at rengøre. En ekstra fordel er, at det er billigt.

Instruktioner

•Kontrollér to firkanter ved hjælp af 14-tommer rør som sider og de vandrette huller i 4-vejs-stik til at slutte sig til dem sammen i hjørnerne. Firkanterne er toppen og bunden af afføringen.

•Rest en firkantet forsamling på gulvet med de lodrette huller i 4-vejs stikkene vender opad. Skub ene ende af 22-tommer rør ind i de lodrette huller. Disse er ben for afføringen. Justere den resterende kvadratiske forsamling over benene, så de lodrette huller i 4-vejs stik vil glide hen over de øverste ender af benene. Tryk på den firkantede forsamling ned på plads.

•Tag dele én ad gangen og anvende PVC primer på de tilstødende enderne med den indbyggede applikator. Anvend PVC cement over primeren på samme måde og tryk dele tilbage sammen. Fortsætte med denne proces, indtil alle leddene er bundet sammen med primer og cement.

•Center 1-by-16-by-16-inch bestyrelsen over toppen af afføringen. Dette er sædet. Placer en u-bøjle i midten af hvert 14-tommer top rør på den under side af sædet.

•Kontroller de skruer, der var inkluderet i u-parentes gennem monteringshullerne i bunden af sæde med en skrue pistol for at fastgøre sæde til PVC forsamling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com