DIY: PVC drivhus planer

December 19

DIY: PVC drivhus planer

En polyvinylchlorid (PVC) rør drivhus plan er en hurtig, nem og billig måde for gør det selv-gartnere til at bygge et drivhus i deres værfter. PVC drivhuse bruge materialer, der er almindeligt forekommende i big-box hjem forbedring butikker. Bedst af alt, kan et drivhus af slags være samlet og rejst over et par dage, så du kan være omsorgsfuld for frøplanter og sarte planter i en kort periode.

Planer

Før du køber materialer til dit drivhus, vil du har brug for et drivhus plan. Flere PVC drivhus planer findes kommercielt, herunder traditionelle firkantede strukturer og geodætiske kupler. Eller du kan designe din egen. Finde ud af de nøjagtige dimensioner før du køber dine materialer, således at du kan købe dem i nøjagtige mængder.

Materialer

De mest almindelige materialer og værktøjer, der anvendes i et PVC drivhus byggeri omfatter PVC-rør, rør albuer, byggeri plastik, PVC rør lim, sandpapir, en Sharpee markør, en nedstryger, en konstruktion korte pistol og konstruktion hæfteklammer. Du kan også ønske at få acetone for en lim opløsningsmiddel og markør viskelæder.

Procedure

Før montering dit drivhus, måle længder af rør og markere linjer til at skære dem. Måle alt grundigt før du bruger en nedstryger til at skære rør segmenter. Reglen for byggeri er "foranstaltning to gange, klip en gang." Passe røret ind i røret albuerne ved at dreje dem sammen og markere kanterne omkring PVC-rør. Derefter sand indersiden af albuerne og kanten af røret med sandpapir. Coat indersiden med lim og lim rør til albuerne. Saml dit drivhus i faser, at lade lim i visse segmenter tørre helt, før montering yderligere segmenter. Når din ramme er samlet, dække det med en konstruktion hud af plast. Korte hud på plads med byggeri hæfteklammer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com