DIY regn tønde System

August 29

DIY regn tønde System

Der er et gammelt ordsprog, at "du aldrig glip af vandet indtil brønden løber tør." Mange lande over hele kloden lider af mangel på rent vand. Med udgifterne til vandværker stiger, realisere husejere i hele nationen de ikke nødvendigvis behøver at betale for noget, naturen giver gratis. Et hjem regn tønde system kan hjælpe med at skære udgifterne til vanding en plæne eller haven, eller kan give rent vand til forskellige andre formål rundt i huset.

Instruktioner

•Drill et hul på siden af plast tønden stor nok til at passe udendørs vand studs ind i stramt. Hullet skal være omkring en tomme fra den nederste kant af tønden.

Uddelingen vand studs til tønde bruger vandtæt caulk og en fugepistol. Tillad caulk at indstille for en to til tre timer. Caulk bør fastsættes til ca 24 timer før faktisk bruger tønden til at indsamle regnvand.

•Øge den plast tønde væk fra jorden på to eller flere konkrete aske blokke. Tønden skal placeres under et tag downspout at indsamle regnvand. Fjern låget på tønden så vandet til at fylde det op. Hvis tønden ikke har aftageligt låg bruge en stiksav eller Dremel roterende værktøj til at fjerne en del af øverst direkte under det store afløbsrør vand nok til hæld i tønde.

•Tilslut et haven slange til vand studs for at vandet din plæne eller haven.

Tips & advarsler

  • Mere end en tønde kan udfyldes ad gangen ved at knytte en downspout omskifter på din downspout. Dette vil dele det op i to separate afløb for enden, som derefter kan bruges til at udfylde to forskellige regn tønder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com