DIY Remodel af en dobbelt bred i en hytte

December 31

DIY Remodel af en dobbelt bred i en hytte

En fordel ved en dobbelt bredde mobile home er, at du kan flytte det ind i vanskelige steder. Hvis du ønsker at sætte en hytte på en høj bjergtop eller stejle parti, som er svært tilgængelige med byggematerialer, er det nemmere at gøre det med et dobbelt bredde. Kontroller først, med lokale bygning myndigheder for at sikre at remodellering et dobbelt bredde, som du ville et stationært hus er tilladte. Få alle nødvendige tilladelser, hvis du er forpligtet til at gøre dette. Når du planlægger at remodel, Husk på at det er normalt muligt at bruge genbrugsmaterialer.

Instruktioner

•Vurdere den strukturelle integritet af dobbelt bredde mobile hjem. Søger svage gulvbelægning, utætheder i taget, enhver tidligere brand skader eller ledninger spørgsmål. Check under senge og indbygget sofaer, til at bestemme, hvordan lyd alle dele af subflooring er f.eks. Undersøge mobilhome nedenunder crawlspace, også.

•Build et hus form af rammer over hele strukturen. Oprette et skrånende tag for at udskifte mobilhome taget flat eller afrundede form. Tænke opbygningen af træ indramning til at passe over den gamle dobbelt bredde som en stram kasse. Bruger 2 x 6 tommer bestyrelser og planlægger at tilføje 6 inches af roll glasfiber isolering før du installerer nye udvendige sidespor.

•Plan udvendige sidespor materiale og foundation forbedringer. Installere faux sten udvendigt sidespor i området crawlspace som ét valg. Planlæg at tilføje udvendige hus sidespor eller halv logs, som mulige valg, til at dække hele eksteriør til en kabine look. Konstruere indramning til støtte for tunge og groove bestyrelser over hele strukturen som en anden mulighed. Designe og bygge udvendigt til at ligne et bjerg eller lakeside kabine, der var stick-bygget på meget.

•Hold vinduet samme størrelse åbninger, hvis det er muligt. Købe eller finde energieffektive vinduer til at erstatte de gamle. Tilføje mere robuste træ vindue indramning som du konstruere nye udvendige dækker over strukturen metal eller træ. Undgå at ændre størrelsen af vinduerne til at lette remodel. Installere en eller to glidende glas dørsystemer for at åbne den nye "cabin" til et dæk. Skabe plads til skydedøre, hvis det er muligt, ved at tegne en dobbelt vindue, snarere end at forsøge at skære en ny åbning.

•Brug perle bestyrelsen paneler, gips og rustikke paneler købt på tæt-out salg til slut op inde i værelserne. Male over gamle, mørke paneler med hvid halvblank maling, som en anden mulighed. Find rustik tabeller og imiteret lædersofaer og stole på tæt-out salg. Tilføje illustrationer og tæpper til at give det nye hjem en kabine følelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com