DIY reol opdatering

August 18

Vellavet reoler give mangeårige opbevaring til dine mest elskede bøger. Hvis du bliver træt af sit udseende selv, muligvis din første indskydelse at kaste den ud og erstatte det med et nyt stykke. Men en forældet reol nødvendigvis skal ikke udskiftes. Du kan genbruge den gamle reol og spare nogle penge ved at opdatere reol for at opnå det look du ønsker.

Maling

En enkel måde at opdatere en gammel reol er med et frisk lag maling. I de fleste tilfælde, selv en reol, der ser ud til at være lavet af almindeligt træ har nogle form for beskyttende belægning, så reolen skal slibes til den nøgne træ før maleri. Når det nøgne træ er udsat, anvende primer til reolen ved hjælp af en lille pensel til at komme ind i back hjørnerne, og male over primeren når det tørrer. For en mere farverig udseende farver bruge to til tre på reolen, male den udvendige én farve, tilbage væggene i den indvendige én farve og hylderne en anden nuance, f.eks.

Strip og pletter

Hvis du ønsker en enkel opdatering til en træ Reol mens stadig vise sin naturlige træ design, overveje farvning i stedet for maleriet. Farvning processen er magen til maleri. Først, skal du fjerne maling eller belægning i øjeblikket på reolen gennem slibning eller anvendelsen af et træ stripper. Når du fjerner belægningen, anvende pletten ved hjælp af et paintbrush, og gør det muligt at sidde på træ for længden af tid anvisningerne på emballagen angive. Derefter tørre overskydende pletten væk for en færdige træ udseende.

Tapet eller kontakt papir

Opdatere en reol med maling giver mange designmuligheder. Du kan oprette alle slags design du ønsker som striber eller prikker ved hjælp af to forskellige maling farver; designer maling job kan imidlertid være tidskrævende. Hvis du vil tage en genvej til striber, prikker eller nogen andre design ordningen på din reol, er tapet eller kontakt papir en farbar vej. Skære enten papirtype ned til størrelsen af en bagvæggen eller hylde i reolen, og anvende papiret ved hjælp af indbyggede lim eller lim.

Funktioner

Hvis du vil opdatere en reol for at gøre stykket næsten uigenkendelig, kan du gøre det ved at tilføje nye funktioner. Købe træ eller plastik fødder at skrue ind i bunden af reol til at tilføje højden til enheden. Tilføje en premade døren på forsiden af enheden med hængsler til at skabe et lukket rum på en åben reol. Nye funktioner også give en reol nye anvendelser. En reol med en dør, for eksempel, kan bruges til emner, du vil holde ud af se, ligesom papirarbejde og kontorartikler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com