DIY reoler ideer

December 30

DIY reoler ideer

Hylderne kan være dyrt og svært at sætte op; Når du ønsker en billig, ubestandigt mulighed, kan du oprette din egen reoler af træ og varer, der liggende omkring huset. Efterhånden som du opbygger et sæt af hylder, overveje ting du vil gemme på dem og sikre, at understøtter kan holde vægten.

Aske blokke og planker

Den gamle standby for universitetsstuderende, hylder fremstillet af aske blokke og planker, er solide og billige. Start med reoler bestyrelser og nøgne aske blokke, som du kan købe fra hjem forsyning butikker. Afhængigt af det æstetiske, du vil oprette, kan du også bruge mursten eller andre materialer, solid konstruktion. Lægge et bræt på gulvet, og sørg for, at det er flugter med en væg for støtte. Placer en slagge blok på begge ender af bestyrelsen og lå et andet bord ovenpå. For smal reoler med to eller tre niveauer, kan du holde aske blokke i slutningen. Hvis din hylder strækker sig over en mur, skal du placere blokke i de midterste dele af bestyrelser for ekstra stabilitet. For en mere attraktiv reol, male blokke og plette bestyrelser.

Stiger

Med en kombination af to eller flere stiger og lange stykker af træ eller metal, kan du oprette hylder med en standout grafisk mønster. Start med to stiger i samme højde og sætte dem op, så siderne står over dig; touch baser sammen, så stiger danner en M form. Skub bestyrelser gennem stigen, så at de hvile på tværs af trinene. Et sammenhængende udseende, male stiger og bestyrelserne samme farve eller ved at vælge farver, der koordinerer med din udsmykning ordningen. Når du bruger hylderne, placere elementer i midten af hver hylde og arbejde ud til kanterne at holde enheden afbalanceret. For en mindre reol, bruge en stigen og træ stykker, der strækker sig omkring seks inches fra på begge sider af hver rung.

Genbrugte flasker

For en iøjnefaldende, modulær reol, genbruge flasker og sidesten stykker af træ. Finde to stykker træ, der er omkring fire fod lang. I enderne af ét stykke, skåret to huller, der er omkring to inches i diameter. Placer to tomme flasker på andet stykket træ og sætte det øverste stykke over flaskerne, så flaske toppe kommer op gennem hullerne. Dette udgør en grundlæggende reol; for at sikre det, tilføje to kroge til hver side, en, der kommer fra toppen og fra bunden, og tilføje en spænding foråret mellem dem til støt stykker. Gøre flere enheder og stak sammen at danne højere hylderne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com