DIY restaurering af Roll Top skrivebord

January 12

DIY restaurering af Roll Top skrivebord

Inden du gendanner en roll top skrivebord Spørg dig selv hvor meget det kommer til at koste, og om det er det værd. Omkostninger vil afhænger helt af mængden skader og slid til skrivebordet. Værd af stykket afhænger af dens værdi. Værdien af ethvert stykke af møbler er mere en vurdering. En gammel roll-top, som har nogle sentimentale værdi at du kan gøre selv en større restaurering værd at den tid, indsats og omkostninger.

Instruktioner

•Disassemble roll top Fjern skuffer, tage fra hinanden den øverste, fjerne hardwaren og andet, der kommer fra hinanden. Markere stykker og sæt dem til side hvor du kan finde dem nemt og gendanne dem til deres oprindelige pladser.

•Fjern gamle færdig fra overfladen områder af skrivebord med farvefjerner. Gør det muligt at indstille til den anbefalede tid, så skræl det med spartel knive og sandpapir. Nogle møbler konservatorer vil strippe gamle lak og bejdse for dig på en pris. At fjerne den gamle finish er rodet og tidskrævende. Slibning og skrabning er den mest fysiske del af jobbet.

•Sand de færdige overflader med fine grade sandpapir. Reparere eventuelle små buler eller dings med træ fyldstof. Større beskadigede områder kan kræve du til inlay stykker af finér af samme materiale som skrivebordet. Det kan være svært og kræver en øvet hånd, så reparationerne ikke vise. Kan du leje ud denne form for arbejde.

•Sand stykker indtil alle overfladerne er glatte og rene. Forberede stykket lakering tager oppe omkring 75 procent af tid, restaurering.

•Reglue brudt stykker, reparere eller erstatte beskadigede dele og hardware. Hvert job der skal gøres nøjagtigt. Håndværk tæller. Dagens nye klæbestoffer og træbearbejdning værktøjer og teknikker hjælpe en masse, men der er ingen erstatning for opfindsomhed og dygtighed.

•Stain alle træ overflader af skrivebord stykker med en aftørring olie pletten. Tør plet på, lad det længe nok til at blive mørkere pletten til din smag derefter tørre det af med en ren butik håndklæde eller blød klud. Bruge samme sæt tid for alle stykker, så farven vil matche hen over hele bordet.

•Finish træ stykker med en aftørring polyurethan klarlak. Denne metode er langt den nemmeste for gør det selv-møbler restaurator. Tørre på den tynde finish med en hørlærredsklud. Tillad finish til tørre i tre timer, så sand med meget fint ståluld. Tør overflade og derefter tørre på en anden frakke. Gentag seks til 10 gange, slibning mellem frakker til at opnå en sammenlignelig med en spray-on klarlak finish.

•Reassemble dele af skrivebord, sætte skuffer tilbage i og polske yderside grundigt.

Tips & advarsler

  • Hvis lameller i roll topdækslet er blevet separeret, kan forsamlingen repareres ved at lægge lameller ansigt side om side på en stor arbejdsflade. Lim en ark af ostelærred på bagsiden af lameller til at holde dem sammen.
  • Bær altid øjenbeskyttelse og handsker ved håndtering af opløsningsmidler, maling og stripper.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com