DIY Reupholstery

July 27

DIY Reupholstery

Reupholstering møbler er en forholdsvis simpel proces. Projektet kræver nogle usædvanlige værktøjer og kan ofte være afsluttet i et møde. Men der er nogle tricks til at få processen gjort rigtigt. At holde et par grundlæggende tips i tankerne kan hjælpe med at skabe et reupholstered stykke møbel, der ser professionel.

Nødvendige værktøjer

Reupholstering kræver brug af mange forskellige værktøjer. Ikke alle projekter vil kræve alle værktøjer, men hvis du rutinemæssigt reupholster møbler er det en god ide at have alle disse materialer på hånden. De enkleste projekter, som reupholstering en stol sæde, kræver den mindste mængde af værktøjer. Alle, der er nødvendig for denne enkle projekt er et par skarpe sakse, møbelstof, en korte pistol og hæfteklammer, et målebånd og et tæppe kniv. Mere komplekse projekter såsom reupholstering sofa kræver tilføjelse af nogle ekstra funktioner. Disse kan omfatte en kridtstreg, tænger, skruetrækkere, stof lim og en hånd eller en tabel så. Sådanne værktøjer glat et stort projekt som reupholstering en sofa. Det er også en god idé at have nogle krydsfiner på hånden, hvis du har brug at erstatte eventuelle beskadigede del. Du skal muligvis også T nødder, som giver mulighed for fastgørelse af bolte fra toppen af møbler træ. Dette forhindrer skruer stikker ud fra under bestyrelser, når mindre bestyrelser og længere skruer bruges sammen.

Grundlæggende proces

Den grundlæggende proces til at genoprette en stol sæde starter med at fjerne den oprindelige struktur og dæmpning. Du kan bruge disse originale materialer som en guide for at gøre den nye belægning. Du kan også bruge møblet, selv som en måling guide. Det er også muligt at tage et stort stykke stof og klip det til størrelse, som du går. Efter den nye belægninger og puder er skåret for en stol sæde, placere dem på sædet. Hæfte stof på undersiden af sædet og stram stoffet som du hæfte. Du kan tilføje finpudsning som syning detaljer eller tilføje ekstra materiale for at dække eventuelle grimme områder.

Nyttige Tips

Være særlig opmærksom på mønstre. Stof placering er nøglen til professionelle polstring arbejdspladser. Prøv at justere mønstre i en gratis eller tilsvarende mønster. Sørg for at linjerne mønster op straight med møblerne. Du ønsker ikke en polstring mønster, der løber diagonalt på tværs af en kvadratisk stol sæde. Naturligvis kan der gøres undtagelser for et visuelt interessant kig. Dog bør sådan placering kigge bevidst så det ikke ser tilfældig. Trækker stoffet stram er også afgørende for et professionelt stykke arbejde. En måde at holde stoffet ordentligt justeret mens holder en stram pasform er at strække stoffet over toppen af stykket og derefter fastgøre den på plads. Dette holder stoffet på plads når du hæfte stof.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com