DIY rumdeler & Media Center

December 24

Værelse delelinjer er et fantastisk værktøj i forvaltningen af store rum. Opsætning af en attraktive og funktionelle lagerenhed og divider vil tjene begge disse formål mens som supplement til det overordnede udseende af rummet. Nøglen til et værelse-dividere lagerenhed at holde kablerne ud af vejen og holde den bageste del af enheden attraktive. Ved hjælp af stof til at dække de dele af enheden, der har snore og uinteressante elektroniske bagfjerdinger vil forbedre den dual visning af rumdeler.

Instruktioner

•Indstil to 1/2-inch af 18-tommer af 72-tommer boards på deres lange, tynde sider ved hjælp af assistent. Har assistenten holde brædderne parallelt med hinanden, omkring 4 fødder fra hinanden, til at tjene som side bestyrelserne i media center. Skubbe en 1/2-inch ved 18-tommer af 48-tommer board ene ende af bestyrelser, vinkelret på dem og rørende ene ende af begge. Overveje denne bestyrelsen den øverste bestyrelse i media center.

•Drill fire jævnt fordelte huller gennem den øverste bord og ind hver af side boards, for en samlet hul optælling af otte huller. Sæt 1 1/2-inch træskruer i de huller, der blev fremsat og spænd dem helt og sikkert med en boremaskine. Gentag denne proces for en anden 1/2-inch af 18-tommer ved 48-tommer bestyrelsen på anden ende af side bestyrelser, som vil være i bunden bestyrelsen af media center.

•Anbring to 1/2-inch af 18-tommer af 36-tommer bestyrelser i media center, vinkelret på bunden bestyrelsen og parallelt med side bestyrelserne. Have en assistent, holde dem jævnt fordelt med ene ende presset mod bunden board. Bore 4 huller gennem bunden bestyrelsen og i hver af de midterste boards. Vedhæfte de midterste boards til bunden bord med 1 1/2-tommer træ skruer.

•Indstil en 1/2-inch af 18-tommer af 47-tomme bord i media center, parallelt med den øverste bord og vinkelret på side bestyrelser. Skubbe den op mod de midterste bestyrelser, så den placeres jævnt mod dem med sin ender rørende side bestyrelserne. Bore 4 huller gennem hver side bord og i enderne af dette board. Vedhæfte brædder sammen med 2 1/2-tommer træ skruer.

•Dæk nogen områder af enheden med en uinteressant bageste udseende. Blot sprede stoffet over disse områder og Hæft stof omkring ydersiden. Strækstoffer stramt og Hæft det at ramme hver 4 inches. Skær det overskydende stof.

Tips & advarsler

  • Hylder i forskellige størrelser kan lavet og i rum, simpelthen skrue dem til side og midterste bestyrelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com