DIY rustikke træ hovedgærde

January 26

En rustik træ hovedgærde kan tilføje charme og varme til ethvert soveværelse, og du kan gøre en fra bjærget træ forholdsvis let. Bruge en allerede nødlidende stykke træ, som gamle stald sidespor, en massiv træ dør eller træskodder for en DIY hovedgærde. Du kan også nød et stykke træ med sandpapir og tunge objekter for at tilføje karakter til hovedgærdet og din seng.

Instruktioner

•Ansigt til din lokale tømmer redde værftet at finde et stykke træ velegnet til et hovedgærde. Gamle træ døre er ideelle, selvom enhver solidt stykke træ, som eg, ahorn eller mahogni, vil fungere godt. Hvis stykket træ har alle paneler, Sørg for at alle sektionerne er selv. En 76-tommer bredt stykke træ vil arbejde for alt fra en king size seng eller mindre, som det kan være skåret til at passe en dronning, fuld eller twin.

•Measure stykke af træ og omrids af hovedgærdet størrelse du behøver, og sørg for, at alle paneler vil være endda på begge sider. En king size seng vil typisk har brug for en 76-tommer bred hovedgærde, mens en dronning eller fuld størrelse seng skal en 60 tommers hovedgærde. Måle bredden af din seng for at fastslå, hvor store eller små træ skal være. Skåret træ på størrelse med en rundsav.

•Få træ hvis nødvendigt. For store buler eller huller, kan du blande savsmuld du akkumuleret mens der skæres træet ned til størrelse med træ lim til at lappe hullerne. Hvis du ikke nødt til at skære i træ, kan du lappe eventuelle huller med træ fyldstof, tilgængelig på de fleste isenkræmmere.

•Fjern alle efterbehandling af træ hvis du vil, eller lade det som det er for en let rustik hovedgærde. Du kan fjerne maling med en flydende stripper, tilgængelig på de fleste isenkræmmere og glat ud overfladen af træ ved slibning det.

•Rengør træ med en fugtig klud til at fjerne støv eller snavs og lad det tørre. Forsegle det med en indvendig træ fugemasse eller møbler polish. Du kan også male træet ved at anvende en primer og derefter to til tre frakker af din foretrukne farve.

•Distress træ. Du kan gøre dette ved Afslibning af visse områder eller bruge kæder eller en kølle for at bule træ. Hvis du arbejder med en ældre dør eller et stykke træ fra en bygning eller møbler, dette trin muligvis ikke nødvendige for at opnå den ønskede rustikke look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com