DIY: Sådan pletten beton

December 25

DIY: Sådan pletten beton

Farvning beton kan slå kedelig grå overfladen af en kælder, garage eller gårdhave til et farverigt og imponerende. Nogle mennesker bruger epoxy gulvbelægning på beton, især garage gulve. Men konkrete pletten varer længere end enten male eller epoxy. Ved hjælp af en kombination af metalliske salte og syre med andre ingredienser, interagerer pletten med betonen til at omdanne sin farve. Før farvning et stort område, gøre to eller tre små test steder med forskellige farver for at afgøre, der ser bedst ud på din overflade. En farve vises ofte anderledes end forventet.

Instruktioner

•Toss lidt vand på overfladen for at sikre det absorberer. Hvis det ikke sker, vil du sandsynligvis nødt til at rense ud hærdning befuldmægtigede eller fangere, der hæmmer farvning processen. Hvis du skal fjerne fangere eller anden overfladebelægning, sprede strippere eller opløsningsmidler og bruge en skraber til at fjerne dem. Du kan også male eller slibe overfladen, selvom du skal passe på ikke for at efterlade mærker i den overflade, der vil dukke op efter farvning. Dette trin er ofte den mere besværlig del af processen.

•Vacuum beton, især langs baseboards og tape plast til sokler og lavere vægge og dør jambs. Inspicere gulvet for fejl og revner og reparere dem med hurtig tørbeton. Rydde op pletter såsom voks, fedt, maling eller andre stoffer, der vil bebo farvning processen.

•Scrub gulvet med en trinatriumphosphat (TSP) renere løsning ved hjælp af en kop af TSP med fire gallons af vand. Brug den våd vakuum til at rydde op i løsningen og derefter skylles gulvet med rent vand. Tillad overflade til helt tørt.

•Mix plet i en spand, tilsætning af vand i forholdet 1:1. Hæld den fortyndede plet i din sprøjte. På dette tidspunkt, er det klogt at bruge en hjælper. Starter på bagsiden af området, du eller din helper sprays på pletten. Den anden følger bag med en kost, skrubbe løsningen i betonen. Arbejde fra venstre mod højre og derefter højre mod venstre som du dække området. På den halvvejs punkt stop og gå tilbage til at anvende en anden frakke, efter samme procedure. Det andet lag vil fjerne børste mærker venstre ved kosten på den første pass.

•Applicer resten af pletten fra den halvvejs punkt til slutningen, eller hvis du arbejder i et stort område, til det næste logiske stoppe punkt og derefter gentage processen med det andet lag. Når området er helt farves, tillade overfladen tørre. Tørretid varierer afhængigt af den pletten producent. Dog som minimum tillade det at tørre natten over.

•Pour sealer til maling bakke, og ved hjælp af paint roller, anvende sealer når gulvet er helt tør. Være sikker på sealer og mærke af pletten er kompatibel. Efter fabrikantens anvisninger, tillade sealer at tørre grundigt og derefter anvende en anden frakke. Når det er tørret, er overfladen klar til trafik og møbler.

Tips & advarsler

  • Vær sikker på at bære beskyttelsesbriller, en maske, handsker, støvler, en lang ærmet skjorte og bukser for sikkerhed.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com