DIY Sauna værelse

July 28

DIY Sauna værelse

Tilføje en sauna værelse til dit hjem kan lyde alt for ekstravagant, noget kan du kun gøre, hvis du vinder et lotteri. Men billig kits er designet til at hjælpe dig med at oprette din egen sauna værelse. Sauna room designs og planer er også fremstillet til let byggeri.

Overvejelser

Ifølge saunaer-n-sauna-kits.com, der er to metoder til installation af en sauna værelse: traditionel finsk sauna og grundlæggende dampgenerator. Den traditionelle finske sauna er præget af vand strømmer over varme sten til at producere damp. På den anden side er en grundlæggende dampgenerator en simpel lukket rum ligesom en regelmæssig brusevæg. Producenterne har forenklet planlægning og bygning af sauna værelser i boligområder, så husejere kan gøre installationen selv. Ifølge hjem-saunaer-n-kits.com er den nemmeste løsning for DIY renoveringer, en precut sauna kit, der kommer med sin egen nem at følge instruktioner om at bygge et hjem sauna.

Indendørs Sauna

Hvis du vil oprette en indendørs sauna, du har brug for en vandtæt overflade til at bygge. Ifølge saunaer-n-sauna-kits.com skal du også en stikkontakt til at installere et varmeapparat. Hvis du ønsker, kan du installere en ekstra brusebad, også. Egnede steder for indendørs saunaer er soveværelser, badeværelse og kældre. Hvis du ønsker at konvertere en eksisterende rum i en sauna, skal du kontakte producenten for skærebrætter så de passer i de nøjagtige målinger af rummet.

Udendørs Sauna

Udendørs saunaer er ikke at meget forskellige fra indendørs, bortset fra at du har brug for en egnet tag til at oprette finske sauna-lignende atmosfære af brændende klipper og damp. Hvis dit hjem har en udendørs swimmingpool-område, kan det bruges til at skabe en udendørs sauna ved at tilføje et tag og et træ varmeapparat. Før du begynder at bygge en udendørs sauna, er det vigtigt at finde ud af hvis det boligområde kommunen tillader sauna konstruktion i udendørs områder. En yderligere fordel ved en udendørs sauna bygning er, at du ikke skal bekymre dig om at installere specielle formål isolering for at beskytte andre værelser fra damp og fugt. Dette vil derfor spare en masse penge. Derudover er det også en god investering i din ejendom.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com