DIY Shabby Chic Metal seng ideer

April 14

DIY Shabby Chic Metal seng ideer

Shabby chic indretning skaber en blød, venlig atmosfære, der ser lidt slidt i kanterne. Denne type af indretning favoriserer bløde farver, blandede tekstiler og blanding møbler fra mange tidsaldre sammen, baseret på en samlet palet og enkelhed eller ensartethed af linjer og former. Metal sengerammer er især gode valg for den lurvede chic stil fordi metallet kan nemt males og nødstedte til at matche farverne i rummet.

Drama

Metal er let at bøje. Metal senge har ofte interessante former, kurver og konturer, der tilføjer drama og bevægelse til sengen. Ved at lede efter usædvanlige metal senge med masser af funktioner og kurver, kan en boligejer tilføje drama uden behov for lyse eller chokerende farver. En dramatisk seng kan stadig se enkel og underspillet, som er præcis typen af kontrast, der gør rummet føler spændende i stedet for dateret.

Enkelhed

Metal senge tendens til at være billig og nem at finde. Kig efter gode strukturelle linjer. Det er ikke vigtigt, hvis sengen er lige eller hvis rammen er rustne. Hvis linjerne er god, er det ikke svært at rette op på metal, blast rammen og male sengen i de farver, der passer til dit værelse. Kigge forbi mindre defekter. Prøv at finde solid metal i stedet for tyndvæggede eller pot metal, som solid metal vil refinish med bedre resultater. Kigge efter senge i standard madras størrelser.

Ændre en seng

Metal senge er nemme at redigere. Hvis du finder en ældre metalramme i størrelse og form, der virker for dit værelse, kan du overveje at tilføje en baldakin. De fleste byer har en metal shop, hvor du kan have sengeramme ændret for at inkludere en dekorativ baldakin og top knude. Arbejdstagerne vil normalt være glade for at sprænge og male hele rammen under ændringen, giver dig en speciel, tilpassede færdige stykke. Kontroller, at sengen kommer fra hinanden så du kan installere det på værelset.

Nye og renoverede

Vellavet messingsenge sælges nye og renoverede. Tilføje en messing seng til en lurvet chic soveværelse ved at gøre sengen et brændpunkt, så messing bliver et kunstværk. Blødgøre rummet ved hjælp af tone-on-tone malede træmøbler og en eklektisk blanding af sengetøj. Dette giver bed at skille sig ud som et statement piece. Brug en blød pastel farver på væggene for at tilføje kontrast, hvis du beslutter at bruge all-hvide sengetøj.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com