DIY Shabby Chic nødlidende gardiner

July 6

Shabby chic er en enkel, men komfortabel stil interiør design, der gør brug af vintage tekstiler og arvet stykker blandet med antikviteter og moderne møbler. Brug om muligt vintage stof til dine gardiner. Virkelig bedrøvet stof har en patina, der tilføjer tegn til det færdige produkt. Hvis du ikke kan kilde vintage stof, kan du nød din egen. Chintz og blomstret stof arbejde godt, som bomuld og linned. Menneskeskabte stoffer såsom polyester er alt for robust til nød godt, og sarte stoffer som silke og satin kan smuldre under processen.

Instruktioner

•Measure dit vindue fra toppen af gardinet jernbane til det punkt hvor du ønsker din gardin er færdig og derefter måle bredden af vinduet fra kanten til den anden. Klip to stykker stof, hver måling 6 inches længere end længden måling og 1 1/2 gange bredde måling.

•Distress stof ved at binde det i en løs knude og forlader det i blød i en halv time i en meget svag blegemiddelopløsning. Fortryde knuden, skylles ud med koldt vand og forlade for et par dage til at vejret. Bringe og lad den tørre.

•Rub et stykke fint sandpapir tilfældigt over stof til at hæve den nationale handlingsplan og gøre overfladen ser mere ujævn. Prøv dette på et hjørne først, hvis stoffet begynder at snag. Maskine vask stoffet, lad det tørre og tryk på.

•Measure og skær to stykker af foring stof der er 2 inches kortere end længden af de vigtigste stof og 2 inches smallere. Lægge det første stykke af foring ud flad, og fold, pin og tryk en dobbelt 1-tommer søm i den nederste kant. Maskinen sy sømmen og gentage for andre gardinet. Fold, PIN-kode og tryk på en enkelt 1-tommer søm i hver side af foring. Gentag for de andre stykke af foring.

•Lay det vigtigste stof ud flad højre side ned, og fold, PIN-kode og tryk på en dobbelt 1-tommer søm i den nederste kant. Fold, pin og tryk på en enkelt 1-tommer søm i hver side og også ind i den øverste kant. Hånd sy dobbelt forneden på plads ved hjælp af følgesedlen sting, således at stingene ikke Vis fra højre side.

•Lay det vigtigste stof højre side ned og lægge foring på toppen, så side hems af foring dække de rå kanter ved siden af de vigtigste stof, og forneden af foring hænger 1/2 tomme over forneden af de vigtigste stof. Fastgør siderne på plads og hånd sy ved hjælp af en følgesedlen Sting. Gentag for de andre gardin.

•Lay overskriften tape ud over den øverste kant af gardinet så at det sidder et 1/2 tommer under den øverste kant af gardinet og skjuler den rå kant af materialet. Pin på plads, maskinen sy den øverste kant af overskriften og hånd sy den nederste kant til pænheden. Gentag for de andre gardinet og tryk på begge gardiner før indsamling af pos. bånd til den nødvendige bredde og hængende.

Tips & advarsler

  • Gemme venstre over stumper af materiale at gøre pude dækker.
  • Gøre shabby chic gardin tiebacks ved hjælp af gamle bælter, halskæder eller tørklæder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com