DIY Shabby Chic

September 28

DIY Shabby Chic

Shabby chic er en type af interiør design, der har til formål at give en slidt i sommerhus føler. Farverne er dæmpet, som om de har været falmet af solen, og hver vare skal have en vintage kvalitet. Uoverensstemmelse mellem tekstiler og nødlidende møbler også bidrage til at skabe look. Den heldige ting om denne tendens er, at selvom du kunne bruge tusindvis af dollars for at få look, kan du også gøre det for meget lidt, bare ved at tage ting du har rundt omkring i huset eller har købt på garage salg og behandle dem for at gøre dem ser lidt "lurvet".

Instruktioner

•Vælg træ møbler, såsom klædeskabe, stole, bog tilfælde og ende tabeller samt tilbehør som billedrammer. Disse emner bliver malet og nødlidende, så der er ingen grund til at bruge en formue. Loppemarked eller secondhand butik er et populært sted at købe disse varer.

•Tag off alle hardware og sand alle overflader på møbler til at gøre dem glat. Male tynde lag af en pastel farver såsom fersken eller lys grøn eller en mørk træ farve. Når malingen er tør, maling over det hele stykke af møbler med et tyndt lag af hvid eller creme maling.

•Brug sandpapir til tynd og fjerne maling i områder, der ville naturligvis være slidt, hjørner og dør og skuffe kanter. Aftørre slibning støv og tilføje et lag af pasta voks. Udskift hardwaren.

Hæng vintage stof som gardiner med gardinstænger, tie backs og kroge, der ser gamle og håndlavede.

•Tilføj vintage udseende slipcovers til dit stof stole og sofaer. Fortvivl ikke, hvis de ikke stemmer overens, det tilføjer til charme.

•Finish off look med antikke lysestager og nips, blomster i vaser og tilføje et par forkerte pyntepuder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com