DIY Sheet Vinyl

May 23

Vinyl er gulvbelægning valg anvendes i mange hjem og virksomheder, fordi det er lav vedligeholdelse og kommer i mange design stilarter. Vinyl er tilgængelige i to typer: fliser og plader. Du skal installere fliser én ad gangen, men med plader du sprede vinyl over hele området på én gang. Selvom det er hurtigere end flisebelægning, kræver æglæggende sheet vinyl stadig god forberedelse og teknik.

Instruktioner

•Fjern alle møbler fra det rum, hvor du vil installere flisen. Lirke op nogen trim stykker eller overgange på gulvet for at oprette fuld åben adgang til gulvet.

•MOP gulvet med mineralske spiritus til at fjerne overflade snavs, støv, voks, fedt eller olie. Inspicere overflade for at se om det er niveau. Hvis du finder lave steder, fylde dem med en overflade-specifikke filler kit. For stød eller høj områder, sand eller slibe ned området, indtil det flugter med resten af gulvet. Tillad alle fyldstof til tørre, før du fortsætter.

•Wash gulv igen for at fjerne snavs og støv, hvis du har foretaget eventuelle reparationer. Når gulvet er tørt, lå underlag, hvis det kræves. Vedhæfte underlag til undergulvet med negle fordelt 6 inches fra hinanden, eller konstruktion klæbemiddel. Underlag krav varierer afhængigt af undergulvet samt vinyl producent, så consult producentens detaljer for at få hjælp hvis nødvendigt.

•Drej ud vinyl over det forberedte undergulvet. Efterlade en 1/8-inch hul mellem vinyl og alle gulve eller forhindringer at tillade mindre udvidelse, der kan opstå som følge af temperatur og luftfugtighed ændringer. Brug en skarp værktøj kniv eller vinyl Sakse til at skære vinyl til at passe.

•Lay flere ark af vinyl med deres syninger overlappende af mindst 1 tommer. Sikre sømme sammen med vinyl klæbende og rulle over dem med en håndholdt gulvet roller eller en kagerulle til at sikre fuld kontakt, så limen klæber til begge stykker.

•Træk op en halvdel af vinyl og fastgøre den til toppen af den anden halvdel med afdækningstape, udsætter gulvet under. Sprede stilles til rådighed af producenten eller anbefalet vinyl lim på gulvet med et hakket murske, arbejder fra 6 inches af muren tilbage mod centrum fold.

•Følg producent anvisninger om at tillade klæbemiddel til at sidde på gulvet før du anvender vinyl. Nogle kan have du lægge vinyl straks, mens andre bliver nødt til at helbrede til en klistret konsistens. Når du kan fjerne malertape og tillade vinyl at falde i limen.

•Drej din måde på tværs af den limede halvdel af rummet med en håndholdt gulvet roller eller kagerulle, at sikre fuld kontakt mellem vinyl og limen. Gentag trække tilbage, limning og rullende med anden halvdelen af gulvet.

•Aftør væk overskydende lim med en fugtig svamp eller klud. Tillad lim til at tørre i mindst 24 timer før så mund trafik i området.

Tips & advarsler

  • Vinyl folie kan installeres over gamle vinyl, beton, træ eller flise med den rette forberedelse.
  • Tillad nye vinyl plader til at tilpasse sig klimaet af installation plads for mindst 48 timer før installation.
  • Stor installation områder med en række forhindringer eller sømme, overveje at oprette en skabelon med tunge papir til dit værelse. Klip papiret til omridset af rummet og derefter spore skabelon på din udstrakte vinyl ark. Skære vinyl passer til skabelonen. Dette vil spare dig fra at skulle skære i installation værelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com