DIY skab ideer

May 20

Løse frustrationer af en uorganiseret og overcluttered skab ved hjælp af billig skab tilbehør. Når centrale problemområder er identificeret, kan enkel DIY skab ideer bruges til at tilføje plads og funktionalitet til enhver skab. Efter clearing ud rod og gør en plan, kan tilbehør til et system købes. Ved hjælp af flere typer skab tilbehør, (hver til en unik formål) vil ikke blot gøre for en mere effektiv skab plads men Spar på DIY udgifter.

Funktion

Skabene fungerer ofte som en catch-all for uønsket, ubrugt og uorganiserede elementer. Hvis du vil oprette en funktionel skabsplads, skal området først ryddes af rod og uønskede elementer. Når et skab er blevet renset, kan rummet gøres mere effektiv. Nem DIY skab ideer kan bruges til at tilføje stil og funktionalitet en skabsplads.

Typer

Plastic containere og totes er en effektiv måde at administrere skab rod. Billig endnu slidstærkt, købe plastbeholdere viser sig for at være en solid DIY skab investering. Hvis købt med låg, kan plastic totes bruges til hus varer, der ikke kan være behov for ofte. Emner som aarstidsbestemt beklaedning kan skjult i plastic totes og stablet oven på hinanden, maksimere skabsplads.

Kurve tilbyder en praktisk men dekorative DIY skab løsning. At vælge en Blomsterkasse størrelse og type for at matche en nuværende hjem decor stil vil bevise let på grund af bred tilgængelighed og popularitet af kurv stilarter. Om en kurv er lavet af vidjer, stof eller wire, kan det give nem adgang til mindre genstande fundet i skabet. Elementer som tørklæder, bælter og bånd kan placeres i en kurv og trak, når det er nødvendigt. Kurve kan placeres oven på skabet overflader såsom kommoder, reoler, og selv i skuffer.

Fritstående hylder kan købes fra et lokale hjem forbedring butik og placeret på gulvet i et skab. Ved at vælge en fritstående reol, "dead space" i et skab kan udnyttes og blive et mere funktionelt område. Elementer som sko, bukser og delikat trøjer kan placeres på reoler står. Reoler placeret på gulvet i et skab er en DIY idé, der vil give organisationen til et problemområde tilbøjelige til skab rod.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com