DIY skab skrivebord Design

September 2

DIY skab skrivebord Design

Skab skriveborde er en interessant og praktisk brug af plads i hjem hvor der er tilstrækkelig lagerplads men ikke nok beboelsesrum. Ved at installere skrivebord inde i skabet, er der den ekstra fordel af at være i stand til at skjule den potentielt rodet skrivebord på et øjebliks varsel ved blot at lukke døren. Med tilføjelsen af et par af 2 x 4 understøtter og et skrivebord, vil skab skrivebord også være behæftet med understøtter nedenunder, giver mulighed for masser af benplads og opbevaring for kontorstol, når skabet døren er lukket. Skab skriveborde er uendeligt tilpasselig, så du kan ændre den grundlæggende plan let at passe særlig skabet pågældende.

Instruktioner

•Tag døren hvis det åbner ind i skabet, som nogle døre i større toiletter gør. Fjerne hængslerne og vende dem omkring præcis, bruger de samme huller hvis det er muligt at geninstallere hængslerne med boret. Hold døren på plads på anden siden af døren jamb med hjælp fra en assistent. Markere de nye hængsel huller på døren jamb med en blyant og predrill huller. Fastgør døren til de nye huller med træskruer.

•Find studs i siden og bag vægge af skabet ved hjælp af stud finder og markere begge sider af hver stud. Skær 2 x 4 stud i tre stykker afhængigt af bredden af hver skab væg. Hold hvert stykke op til dets tilsigtede væg vandret med carpenter's niveau på toppen af det og predrill to huller gennem 2 af 4 i hver stud det dækker, og sørg for hvert hul hits knopper, og at bestyrelsen forbliver niveau. Tillægge væggen studs med træskruer bestyrelser.

•Measure en bestemt plads til skrivebord bestyrelsen og overføre målinger til overfladen af bestyrelsens skrivebord med blyant. Skære bord for at passe målingerne, således at bestyrelsen vil hvile oven på 2 x 4 understøtter uden at være for stram mod sidevæggene. Placer bord på toppen af understøtter og predrill huller jævnt omkring sin kant til 2 af 4s hver 12 inches. Tillægge understøtter med træskruer skrivebord board.

Tips & advarsler

  • Maling eller pletten skrivebord for at matche skabet.
  • Skære en afrundet sektion foran skrivebordet, hvis det ønskes en jævnere adgang og oplagring af kontorstol.
  • Tillægge undersiden af skrivebord til praktisk ekstra opbevaring gamle frysere.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com