DIY skabslåger

December 16

Den sikreste måde for et køkken til at se dateret er det at have en gammel sæt af kabinetter. Omvendt er er den hurtigste måde at opdatere et køkken at give køkkenskabe et nyt look. Og mens leje entreprenører helt rippe ud dine gamle frysere og erstatte dem med nye er en mulighed, du kan også hurtigt og nemt ændre udseendet af din frysere ved redoing dørene selv.

Grunde til at Redo døre

Mens moderne kabinetter er attraktive, kan erstatte dem koste tusindvis af dollars mere end bare opdatere de skabslåger. Derudover har mange ældre kabinetter en fordel i, at de er mere solidt bygget end nyere, preconstructed modular versioner. Desuden, du kan genfremstille de eksisterende døre og dukke op igen kabinetter eller helt erstatte dørene og dukke op igen kabinetter til at matche.

Materialer

Når du kigger til omlakering dine kabinetter og erstatte dørene, har du typisk flere valgmuligheder af finish: en plastik laminat, træ finer eller stive thermo folie (RTF). Mange laminater kommer i en træ-korn udseende, mens de andre typer tilbyder en bred vifte af farver og stilarter.En RTF finish er syntetisk som laminat, men mere plastisk, hvilket gør det til et populært valg, selvom laminater er tilgængelige på flere finish. Og selvom både finish kan være lavet til at ligne træ korn fra en afstand, de begge ser kunstige på nært hold. Dette er grunden til finér er stadig den mest populære løsning i finish, selvom det er dyrere.

Kabinetter

Du kan reface kabinetter, fjerne de gamle skuffefronter fra de kabinet rammer og søm eller lim den nye finish på rammerne. Hvis søm bruges udfylde hullerne, og trim sømme og kanter pænt at gøre dem mindre synlige.

Skabslåger

Ofte, opdatere din frysere er så simpelt som slibning dem, farvning eller male dem og installere opdaterede hardware. Hvis du ønsker kabinetter lavet af et andet træ eller har dateret dekorative elementer såsom rulle arbejde, kan du ønsker fuldstændigt at erstatte døren. Du kan ofte købe ufærdige skabslåger fra en møbelsnedker eller big box hardwarebutik og afslutte dem selv. Eller du kan lave en selv ved måling af kabinettet, skære et træ dør for at passe kabinettet, forme døren stile kanterne med en router, skære skinnerne og montage og limning alle brikkerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com