DIY skabsplads

October 29

DIY skabsplads

Ingen skabsplads kan være den pris du betaler for at leje det charmerende gamle hus med sandstensfacade lejlighed eller købe en vintage sommerhus. Så gøre dit eget skab med næsten ingen indvirkning på strukturen af rummet og så meget plads som du har brug for til dit tøj og sko samling. Hvis du allerede ejer en hylde system, er omkostningerne minimal. Hvis ikke, skyllepumpetab brugte butikker for en fritstående hylde enhed du kan male for at matche din indretning.

Instruktioner

•Anbring hyldesystemet langs soveværelse væg. Lad 3 til 4 fod mellem slutningen af hylderne og væggen hvor tøjet vil hænge. Du vil bruge en dowel suspenderet fra kæder og et skab extender hooked over dyvel for at gøre to hængende stænger for tøj.

•Brug stud finder til at finde loft studs for kroge. Dette vil rumme den mest vægt og er den ideelle måde at installere en hængende bar. Følg loft-hook pakke instruktioner til bore hullet og indsætte kroge og hardware i loftet. Loft kroge kommer med udvides "vinger", der åbner over loftet overfladen en gang indsat og hjælpe med at distribuere vægten.

•Skru tovstrop i træ dyvel i begge ender så at kæder suspenderet fra dem vil nå lige op til loft kroge. Tillægge hver øjebolt en længde af kæde. Længden af kæden bør tillade dyvel at hænge mindst seks fod fra gulvet.

Hæng dyvel fra loft kroge af de to kæder og krog et skab extender over dyvel. Baren extender vil fordoble din hængende plads af givng du plads til at hænge skjorter og foldet slacks lavere i skabet. Justere extender til højden, så dit shirttails ikke børste mod gulvet.

Hæng tøj på dyvel og skab extenderen. Hvis du bruger matchende bøjler og sortere tøj efter farve eller type, vil dette se pænere. Fyld kasser og hylder med foldede trøjer, tilbehør, sokker, sko, hatte og tasker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com