DIY skæring Formica

February 9

Formica er et mærke af plastik laminat. Du kan skære Formica og andre plastik laminater med en trim router og speciel laminat kuttere og trimmere. Formica bruges i bordplader og backsplashes. Det er økonomisk og holdbar. Bedst af alt, kan du gøre din egen brugerdefinerede bordplader og backsplashes da materialerne er lettere at arbejde med end dyrere materialer såsom granit. Nøglen til opskæring laminat er at planlægge din nedskæringer og foretage omhyggelige målinger. Formica kommer i en bred vifte af stilarter, så vil du kunne finde en til dit specifikke projekt.

Instruktioner

•Lay Formica ark fladt på et arbejdsoverflade med den færdige side opad. Måle snittet skal du lave på ark med et målebånd. Markere snittet med en lineal.

•Sæt den trim router oven på Formica således at kanten af bit er på linje med den udvendige kant af det markerede klip. Lægge en lineal på bagkant af bunden af trim routeren, så det er parallelt med den markerede linje. Klemme lineal til bordpladen over Formica med bænk klemmer. Lineal vil fungere som en vejledning for trim router.

•Rest i bunden af routeren på Formica lige uden for begyndelsen af snittet. Tænd routeren og guide bit i starten af snit i en selv bevægelse. Fortsætte med at guide routeren indtil bagkant af trim router base kontakter lineal.

•Guide router nedrig langs lineal, således at det fungerer som en guide til at gøre et lige snit langs den markerede linje. Flytte i en jævn bevægelse, så det er bare hurtigt nok til at skære Formica. Fjerne routeren fra materialet, når snittet er færdig og slukke den.

Tips & advarsler

  • Du kan oprette en skrå kant for at afslutte din bordplader, ved hjælp af en skrå trim bit.
  • Bære øjet og øret beskyttelse, når de opererer en trim router.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com