DIY sko Organizer

July 23

Lagring af sko kan udgøre et problem. I mange husstande kastede folk deres sko på et tæppe i nærheden af den forreste eller tilbage dør i hjemmet. Nogle gange kan det tage flere minutter for rodede gennem bunken at finde et par matchende sko. Ved at gøre din egen sko organizer, kan du ikke bare holde dine sko og støvler velordnet men også bruge organizer projektet som en måde at lære børn om deres venstre og højre fod.

Eksisterende objekter

Bruge flere husholdningsartikler objekter, måske nogle allerede i dit hjem nu, som sko arrangørerne. En halv højde reol gør en fremragende sko organizer, og dens meget øverste hylde kan rumme hatte og handsker samt. Placer den tungere og vådere støvler og sko på den nederste hylde, og minde om ikke at smide deres sko på hylderne, men snarere placere dem pænt på en hylde. Hænge nogen højhælede sko på stærk wire bøjler---bare hænge i skoen ved hælen. To par skal passe på en bøjle.

Bygge din egen

Hylder gøre stor sko arrangørerne. Sted en enkelt hylde ved siden af indgangsdøren til at hjælpe med at få din families sko organiseret. Tillægge DIY reoler bøjeligt metal L-seler. Installer dit første hylde omkring 8 inches fra gulvet ved hjælp af to af de metal L-seler, som vil give plads til en række af sko på gulvet. Hvis du ikke kan skrue L-seler i en trævæg stud, hold brug gipsvæg ankre at give dine hylder et bedre. Sætte op et stykke plastik til at beskytte muren mod vand og snavs. Tilføje så mange hylder som du tror du kan være nødvendigt.

Børnesko

Bruge en hvid plast mat om en bred fod og fire fod lang til at hjælpe små børn ikke kun at organisere deres sko, men også lære deres venstre fod fra deres ret. Har børnene placere deres sko på måtten og spore omkring sko med en sort tusch. Markør, skrive en L inde hver venstre sko og en R inde hver rigtige sko. Forklare, at børnene skal holde deres sko organiseret på måtten med højre og venstre sko i højre øje. Belønne dem hver gang de organiserer deres sko på deres mat; snart vil de ved deres venstre fra deres rigtige sko uden hjælp.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com