DIY skodder ideer

June 15

Vindue skodder er ikke bare for storme længere. I virkeligheden, i de fleste tilfælde (medmindre du bor i Florida eller noget), de er ikke for storme på alle, men er en indretning enhed. Åbne skodder på windows er sådan en gammel og velkendt syn at de kan bruges på samme måde som trim og andre accent designelementer til at bryde op en mur og give vinduet mere fremtrædende og dybde. Hvis du bor, hvor du har brug for skodder for storm beskyttelse, få dem professionelt installeret; ellers har nogle sjove.

Rustik lameller

For et enkelt design tankevækkende af en gammel verden land hjem, købe 1 - 4-tomme cedar bestyrelser og skære en flok af dem til længden af dit vindue. Finde ud af hvor mange bestyrelser skal lå side om side for at være lig med halvdelen af bredden af vinduet--sige det er fire bestyrelser. Lægge de fire bestyrelser ved siden af hinanden og skære to cross stykker for at span alle fire af dem på toppen og bunden, seks inches fra begge ender. Skrue seler i hver af de fire boards med 1-tomme skruer. Bygge to skodder, og lægger dem på begge sider af vinduet med skrue ankre, med cross klammeparenteserne vender ud.

Malede Designs

For en første-historien sæt af skodder på og isolerede vindue af en mindre bolig eller sommerhus, tænke gør en malet design på din skodder. Få to almindeligt træ skabslåger eller et sæt af sleben skodder med en flad front, male dem en neutral baggrundsfarve - sort, hvid, brun eller grå-- og derefter maling eller stencil et farverigt vægmaleri på begge skodder. Planter, fugle eller landskabet scener er alle muligheder. Dette er ikke slags ting du vil gøre til på mere end ét vindue, og det virkelig kun vil arbejde i forholdsvis landlige omgivelser hvor skodderne skal ses på tæt hold.

Faux skodder

Sige du har fået en malet murstenshus-- og en skæv humor. I stedet for at hænge faktiske skodder, som enhver kan gøre, hvorfor ikke male dem på bygningen? Designe en figur, der er mere end blot et rektangel--give det en halvmåne åbent design i midten, eller en bue og krone på toppen - og skær den i en pap skabelon, som du kan tape på væggen ved siden af hvert vindue. Spray-Paint over skabelonen i ønskede farver (noget at accent dine ydervægge og trim) på hver side af hvert vindue. Dette er ikke designet til at narre nogen, men at have sjovt med en gammel kliché. (Hvis dit hus er umalet mursten, tænker dobbelt; det er en temmelig formelle baggrund for sådan en uformel design trick.)


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com