DIY skrå bord skrivebord

April 24

En skrå-top skrivebord giver du plads til crafting, hobbyer, tegning eller arbejde. En stor rektangel fungerer som base for skrivebordet og skaber den nødvendige lagerplads. Den skrå top er en lille vinkel, der holder dig fra hunching over en flad skrivebord. Nogle henviser til skriveborde som udarbejde tabeller eller tabeller, arkitekt, fordi arkitekter bruger tabeller, når du arbejder på tegninger og design.

Instruktioner

•Sand et 3-by-1-by-24-inch bord og to 14-by-1-by-24-inch brædder med fine sandkorn sandpapir, gulvafslibning alle sider og kanter. Anvende en frakke af træ plet på forsiden af hvert stykke og aftørre overskydende med en klud efter 60 sekunder. Når pletten tørrer, vend træ og anvende plet på ryggen.

•Lay to af de 14-by-1-by-24-inch brædder oven på hinanden. Måle op 3 inches fra 14-tommers side og markere stedet. Placer en rundsav på den øverste kant af den 24-tommer side. Skær forsigtigt igennem begge lag af træ, skaber en 45-graders vinkel fra toppen til 3-tommer-mærket.

•Indstil den tredje 14-by-1-by-24-inch bestyrelsen oprejst. 24-tommer side er længde, 14-tommers side højden og 1-tommers side bredden. Anvende trælim til enderne af bestyrelsen. Linje to brædder du skærer i det sidste skridt mod trælim, at skabe en tre-sidet ramme. Anvende trælim til 3-tommer enderne og placere den 3-by-1-by-24-inch bord på forsiden, at skabe skrivebordet base.

•Applicer trælim til kanterne af en bord måler 24 inches af 14 inches med 1 tomme og angive rammen fra det sidste skridt på toppen. Klemme de træplader sammen og lad tørre natten over. Fjerne klemmerne og vende æsken på hovedet. Vask 1 1/2-tommer træ skruer gennem bunden bestyrelser og i siderne. Fastgør skruerne hver 2-3 inches.

•Drej base opadrettede ned og gøre fire mærker i hvert hjørne, markerer placeringen af benene. Hold et 28 tommers skrivebord ben fladt mod én mark og skrue 1 1/2-tommer træ skruer igennem ben og ind i skoven. Benet skal have tre huller på plade omkring benet. Gentag med de resterende tre ben.

•Sæt to hængsler til 24-tommer side af det andet bord måle 24 inches af 14 inches med 1 tomme. Skrue én hængsel 2 inches fra hver ende. Åbn hængslerne og lægge bestyrelsen fladt på boksen. Løft det øverste bord og skrue hængsler på indersiden af foden.

Tips & advarsler

  • Tilføje en ekstra ben på hver side eller på ryggen, for ekstra stabilitet.
  • Bære ejendom sikkerhed gear, når der skæres træet. Beskytte dit ansigt, øjne og hænder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com