DIY skur Foundation

March 12

DIY skur Foundation

Mange mennesker vælger træ fonde, fordi de er billigere, men denne type af fundament skifter med jorden og kan svække den strukturelle integritet af din stald. Betonfundamenter er mere robuste muligheder for at stå op til vejr og tid, og de er meget lettere at rengøre. Hvis du bygge skuret selv, kan et betonfundament fordoble som dit gulv.

Instruktioner

•Measure ud dimensionerne af skur på din byggeplads. Stavsledere hjørnerne og køre sejlgarn til hvert spil. Måle diagonalt, fra hjørne til hjørne, med et målebånd. Afstanden bør være lige; Hvis ikke, instituttet vil ikke være firkantet. Foretage justeringer, indtil den diagonale afstand mellem hvert hjørne er lig.

•Dig site i en dybde af 8 inches. Kompakt jord med en hånd tamper, så tjek jord med en tømrer niveau til at sikre en flad, plan overflade.

•Pour 4 inches af grus over jorden. Rake grus for at temmelig niveau, så tamp det med værktøjet stampning. Kontrollere grus igen med carpenter's niveau og foretage justeringer efter behov.

•Measure 2 x 4 tommer planker til samme dimensioner som omkredsen af udgyde. Placere plankerne omkring omkredsen af det forberedte område, kant side op. Dette vil være formen for din beton. Før sømning brædder sammen i hjørnerne, kontrollere, om vinkelrethed af æglæggende en 2 x 4 hen over midten og sætte en tømrer niveau på toppen. Foretage justeringer efter behov ved at tilføje eller fjerne grus.

•Kontroller indsatserne i jorden i udkanten af den konkrete form. Placer to indsatser i hvert hjørne, så et spil hver 2 fod. Indsatserne bør rette mod den konkrete form. Sprede form olie på de indvendige vægge af formularen for at forhindre stikning som beton tørrer.

•Mix beton i en spand eller trillebør efter fabrikantens anvisninger. Hæld beton i formen. Skub en længde på 2 x 4 over betonen til at glatte overfladen. Tryk på 2 x 4 oven på formen for at hjælpe den konkrete settle og kompakt.

•Glatte overfladen af beton med en murske, når du ser vand begyndt at danne på toppen. Hvis det er nødvendigt, placere et stort bord over form, så du kan knæle på det for at nå centrum af beton med murske.

•Sæt en presenning over betonen og gør det muligt at helbrede natten over. Tjekke producentens etiket for specifikke oplysninger om tørring gange før du forsøger at fjerne former. Afhængigt af det produkt, du bruger, kan instituttet være klar til din stald i så lidt som en uge eller en måned.

Tips & advarsler

  • Beton kan forårsager brændende fornemmelser, så don handsker, hvis dine hænder er følsomme. Det er også en god idé at bære gummistøvler til dette projekt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com