DIY smarte vægdekorationer med ramme

April 20

DIY smarte vægdekorationer med ramme

Klæd nøgne vægge med smarte ramme dekorationer du kan gøre dig. Uanset om du opretter et galleri eller en lille skærm, er indstillinger tilgængelige til at passe til stilen i ethvert hjem decor. Ser til rummets eksisterende typografi til at oprette en visning, der vil binde rummet sammen. For en moderne look, mikse og matche gamle med den nye.

Tomme rammer

Brug tomme billedrammer til at oprette en chic væg display. Kigge efter vintage og udsmykkede rammer du kan male i en dækkende farve til at føje et knudepunkt til din bolig. For en fed look malet sted tomme rammer i en høj-gloss sort mod en lys nuance af maling. Fuchsia, citron, cerulean og kirsebær er ideelle valg for denne type look. Bland det ved at tilføje et par mindre rammer med spejle. Udsmykkede rammer kan findes i loppemarkeder, garage salg og secondhand butikker.

Stof

Trække ud stof rester til at skabe indrammet kunst. Moderne prints og mønstre med grafiske linjer kan vises i dit valg af rammen. Se efter mønstre som damask, arabesker, skandinavisk folkemusik kunst, striber, geometriske og planteekstrakter. Skabe et samlingspunkt for malede vægge med en print til kontrast eller supplere rummets eksisterende farveskema. Vælg en dæmpet stof med lyse og mørke varianter af den samme tone for en tapetserede værelser. Du kan også ramme vintage tørklæder.

Papir

Klæd rustik eller shabby chic rammer med dekorative papir. Uanset om du bruger tapet, scrapbook papir eller endda indpakningspapir, Vælg et mønster, der fungerer godt med din farveskema. En delikat vintage blomstermønster med grøn og blå toner vil pop i en rustik ramme gammeldags ud af regenereret træ. En smart stribet print med fede bands af kirsebær, lime og fuchsia vil fungere godt med en dekorativ hvid ramme. Ændre papir ud sæsonkorrigerede for en øjeblikkelig og dramatisk opdatering.

Andre ideer

Andre ideer til smarte vægdekorationer ramme har regenereret vinduer, skygge kasser og indrammede artefakter. Hænge regenereret vinduer i forskellige former og størrelser på væggen over sofaen. Eller skabe en serie af skygge kasser med varer og bizart du har liggende omkring. Vintage smykker, nips, muslingeskaller eller andre samlinger fungerer godt i en skygge box. Artefakter såsom nøgler, baby sko, gamle redskaber og andre visuelt tiltalende emner kan indrammet og tilføjet til dit galleri eller display. Overvej at tilføje en hylde til at hvile billederne en ekstra dimension.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com