DIY smarte vægudsmykning

February 28

DIY smarte vægudsmykning

Du behøver ikke at være en indendørsarkitekt til mode æstetisk tiltalende vægkunst til dit hjem. Smarte vægkunst kan genereres fra elementer gemt væk i loftet eller kan blive afhentet fra dit lokale loppemarked. Uanset hvor du finder disse snart-til-være kunstværker, er der ideer tilgængelige som supplement til stort set alle rum i dit hjem. De fleste projekter kan gøres på bare et par timer på en doven eftermiddag.

Instruktioner

Papir Chic

•Repurpose sider af disse forældede leksika indsamle støv i dit loft som smarte vægudsmykning. Stencilen en karakter fra dine foretrukne barndom bogen på bogens sider. Brug farvede blyanter eller vand farver til let farve i dispositionen. Ramme og hænge flere puds på væggene i dit barns børnehave.

•Kontrollér kopier af Påklædningsdukker, bruger dit hjem printer. Placere den oprindelige papir dukke ansigt-ned på bordet, og Klæb et 1/4-inch-square stykke håndværk skum på bagsiden. Skære kopierne, gentage denne proces indtil du har oprettet en 3D-effekt med fire lag af Papirdukker. Montere dem i små shadowbox rammer og hænge i en finurlig touch til dit kontor, håndværk værelse eller barns værelse.

•Transform vasketøjet værelse fra en skamplet for byen til et sted, du kan aldrig ønsker at forlade. Male væggene i ujævn striber. Hænge udskæringer af skjorter, som du male og dekorere med forskellige perle-arbejde, ric-rac og bånd. Omfatte forskønnet gaveposer for at fuldføre denne ukonventionelle plads. Du kan endda bruge gaveposer til at holde stof skyllemiddel ark og klemmer.

•Cloak pap indsætter af 16 x 24 tommer billedrammer med søndag tegneserier eller indpakningspapir. Ved hjælp af en kalligrafi markør - en ægte kalligrafi pen kan forårsage papir at rive - monogram papir med en stor gengivelse af det første bogstav i enten dit første eller sidste navn og ramme.

Fantasifulde finder

•Frame flere vintage bog dækker. Mode en collage med det indrammede dækker og hænge over sofaen i din stue eller konvertere dem til en interimistiske headboard for dit soveværelse. Hvis du ikke kan bære at fjerne dynen fra gamle bøger, placere bøger, intakt, i skygge kasser der er dyb nok til at holde dem.

•Dæk forskellige størrelser af træ i calico tekstiler. Forsigtigt at placere koraller og havet fans på stoffet, og bind dem til farveprøver med varmt lim. Skub stykker ind i billeder og hænge over hele overfladen af en accent væg i dit hjem.

•Knot 2-tommer-af-8-tommer stykker af ubleget musselin omkring en stor broderi hoop indtil du har dannet en tyk klud krans. Binde stof roser fashioned fra pastel tekstiler til kransen. Placer kransen inde i en gammel bondegård vindue kan du få vist i dit køkken eller spisestue.

Hæng et sortiment af tomme rammer på en nøgen væg. Overlap nogle af billederne. Anbringer souvenirs og elsker noter periodisk inde et par af rammerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com