DIY smarte værelse dekorationer

August 24

Shabby chic udsmykning bruger vintage-møbler og blomster i hvid og støvede pastel farver. Indretningen har en behagelig fornemmelse, der er lys og boede. Møbler er ofte malet hvide eller en valgte pastel markeringsfarve, og kanter og overflader er slebet for at emulere slitage af alder. Borde og polstrede møbler, der ikke stemmer overens med rummet kan være draperet med hvide og blomstret vintage sengetøj. Gøre din egen smarte værelse dekorationer fra fiskerigren, yard-salg finder og Genbrugsbutik skatte ved hjælp af maling og blomster.

Instruktioner

Genanvendt malede tilbehør

•Sæt træ, glas, metal eller keramik nips, lysestager, fuglebure eller andet forældede Boligtilbehør på en maling tarp i et godt ventileret område.

•Spray male elementer ved hjælp af en hvid flade spraymaling. Gøre det muligt malingen til at tørre og Gentag med yderligere lag, indtil deres oprindelige farve er ikke længere synlig. Du kan stoppe den smarte transformation her, men hvis du foretrækker et ekstra lag af aldring, fortsætte med følgende trin.

•Mix et tilsvarende beløb af brune acryl maling med vand. Pletten blandingen bliver en inky konsistens.

•Applicer pletten blandingen til en accessory ad gangen ved hjælp af en svamp pensel. Arbejder i små områder, anvende pletten blanding, vent et par minutter og aftørre blandingen ved hjælp af en køkkenrulle. Ujævnheder vil holde pletten og overfladen vil have en alderen dis. Gentag indtil hele stykke har været antikke.

Chic blomstermotiver gardin Tieback

•Measure længden brug for et gardin tieback. Målingen kan tages fra en eksisterende tieback eller drapere et målebånd rundt om din gardiner. Tilføj 4 inches til denne måling og skære en længde af craft ledning ved hjælp af bidetang.

•Træk off hoveder fra et sortiment af silke blomst stængler. Roser er oftest bruges i shabby chic udsmykning, men enhver blomst form kan anvendes, så længe farverne koordinere med bløde pastelfarver farvetema du har valgt.

•Den et stearinlys. Varme ene ende af wiren i flammen. Bunden af blomsten-hoveder har en kort plastik kerne som stammen blev indsat. Indsæt den opvarmede wire ende gennem én side af kerne og ud på anden siden. Skub hovedet ned på længden af kablet i 2 inches af anden enden. Tilføje yderligere blomster hoveder (genopvarmning wire for hver blomst) indtil der er 2 inches af nøgne wire i hver ende.

•Drape den smarte tieback omkring din gardin. Bringe wire-enderne sammen og twist. Hænge snoet ledning ender på en krog eller negle. Gentag trinnene til ekstra gardin tiebacks.

Shabby Chic Tabel Centerpiece

•Applicer husstand cement til den øverste kant af et klart glas eller hvid lysestage. Centrere et klart glas eller hvid middagstallerken på toppen af lysestagen. Anvend husstand cement til bunden og toppen af en anden lysestage. Center lysestage på toppen af pladen. Centrere et andet middagstallerken på toppen af den anden lysestage. Tillad cement til tørre natten over. Bemærk: Lysestager og plader kan afhentes på Genbrugsbutikker og behøver ikke at matche.

•Sæt tre fløde eller hvide bloklys i forskellige størrelser i midten af den øverste plade.

•Træk off hoveder fra et sortiment af silke blomst stængler. Arrangere blomsterhoveder omkring stearinlys på topplade og omkring lysestage på bundpladen.

•Drape vintage beaded halskæder over de arrangeret blomsterhoveder. Brudt halskæder er egnet til dette projekt.

Tips & advarsler

  • Blomster kan købes billigt på værftet salg og sparsommelighed butikker eller genbruge gamle blomsterarrangementer du allerede ejer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com