DIY smedejern gelænder dele

June 27

DIY smedejern gelænder dele

Smedejern er en type af metal rækværk, der findes ofte på de trin, der fører til verandaen. Det leveres i forskellige længder. Det kan være bøjet og installeret i en vinkel til at passe skråningerne af forskellige trin. Smedejernsrækværk kommer pre-samlet, med dele til at fastgøre det til jorden og veranda. Hvis du ikke har disse indlæg, kan du stadig installere din smedejern med beslag og andre dele, der liggende omkring huset.

Instruktioner

•Measure afstand op dine skridt på verandaen så du ved hvor meget smedejern rækværk du får brug for installation. Line op smedejern gelænder til væg langs våbenhuset øverst på skridt. Tryk ned på rækværket og bøje det så det vinkler ned ad trappen.

•Sæt Håndliste til huset på verandaen. Hvis du ikke har stik del for smedejern, kan du bruge en L-beslag. Skub den ene side af L-beslag under det øverste rækværk og tryk den anden op mod væggen.

•Sæt en murværk smule til en boremaskine og predrill huller lige igennem huset. Indsæt konkrete ankre gennem de forborede huller til holder rækværket på plads, og tillægger rækværket L-beslag med 1/2-inch plademetal skruer ved hjælp af en boremaskine.

•Følg rækværket ned i skridt og knytte den til en post i bunden. Angive en post base på de konkrete og predrill huller i beton med borehoved murværk. Vedhæfte base med konkrete ankre og indstille en 4-tommer af 4-tommer stykke tømmer i post-base.

•Skub en L-beslag til undersiden af rækværket på toppen og tillægger gelænder med selvskærende metalplade skruer. Sikre L-beslag til indlæg med træskruer og Gentag processen for gelænder nederst i indlægget. Installere rækværket på anden siden af de trin, der fører til våbenhuset på samme måde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com