DIY: Smocked pude

October 18

DIY: Smocked pude

Smocking er også kendt som shirring, en syning teknik, der bruger syet Plisseringer og samler. Hvis sømme er syet med en elastisk tråd, bliver den resulterende stykke af syning elastisk. Hvis du bruger standard tråd eller broderi floss, bliver det mere af en dekorative søm. Begge typer på smocking er attraktivt og nyttigt afhængigt af tøjet eller tilbehør du gør. Vælg en lettere vægt stof til hovedpuden, såsom bomuld, silke eller sengetøj. På grund af pleating materiale, anbefales tungere stoffer ikke.

Instruktioner

•Measure formularen pude. Tilføje 1 tommer til denne dimension. Du skal bruge en firkant af stof denne størrelse til bagsiden af puden. Så hvis du har en 9-tommer-kvadrat pude, du har brug for en 10-tommer kvadrat stof til bagsiden.

•Klippe stof med en skarp saks. Skær et stykke til dimensionen fundet i det første skridt. Skære et andet stykke på samme bredde, men mindst tre gange længden. Hvis din første pladsen målt 10 inches, er dette andet stykke 10 inches af 30 inches. Den større stykke er en, der vil være smocked.

•Sæt en række prikker i rækker og kolonner på dit stof med stof-pen. Prikkerne er din syning guide og afstand mellem punkterne er op til dig og det overordnede udseende du vil oprette. Mindre puder ser godt ud med en mindre læg med prikker mindst 1/4-inch apart. Større puder kan håndtere en større læg. I begyndelsen smocker anlæg Zefyr nuvel da linjerne check er en ensartet afstand fra hinanden.

•Thread nålen og binde en knude i den frie ende af tråden. Ikke kun betyder kontrasterende tråd tilføje et designelement, det er nemmere at se mens du syninger.

•Skabe nål op fra den forkerte side af stoffet på en prik i øverste højre hjørne af dit stof. Træk det igennem indtil knude hviler mod materialet. Lave et lille søm under den næste prik til venstre. Træk tråden gennem og samle stoffet fra den anden søm til den første søm. Opbevare gør dette med de efterfølgende prikker til venstre, indsamling af materiale, som du går. Når du når til slutningen af den første række, bringe nålen gennem materiale til bagsiden og binde med en knude.

•Forbind-tråd din nål, hvis du ikke har nok tråd til at fuldføre den anden række. Sy de anden og de efterfølgende rækker i den samme måde at du syede første. Gøre dette indtil alt materialet er blevet syet.

•Sæt i højre side af den smocked stof på højre side af torvet af stof. Sy en søm omkring tre sider med en grundlæggende kører søm ved hjælp af en 1/2-inch sømrum. Drej pude dække højre side ud og slide i formen pude. Sy den åbne side lukket med en lille køre søm eller små pisk stitch.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com