DIY sol Generator

February 27

DIY sol Generator

Solenergi teknologi er avanceret til hvor at gøre din egen solenergi generator er muligt. At have en kilde til solenergi giver en måde at reducere nuværende energiregninger og en backup kilde til magt. Mange er skræmt ved tanken om at gøre en soldrevet generator, men processen er nemmere end du måske tror.

Instruktioner

•Monter DC meter og DC indgang midt på låget ydersiden af boksen batteri med en boremaskine og 1/4-inch x 3/4-inch tør snap rustfri skruer. Sæt måleren DC og DC input næste ca 2 inches fra hinanden.

•Shave en halv-cirkel hul øverst på den forreste kant af boksen batterilåget ved hjælp af en roterende værktøj, såsom en Dremel. Halvcirkel hul giver ledninger kører fra DC meter og DC-indgang på låget af boksen batteri til at forbinde til batteriet med låget lukket. Halv-cirkler behøver ikke at være mere end en fjerdedel tomme i diameter og kan ikke blande sig med en lås, der kan være en del af forreste del af boksen.

•Tilslut DC meter ledninger til batteri via en halv cirkel huller oprettede i trin 2. Fjerne cirka 1 tomme af isolering fra den sorte isolerede ledning og tillægger den sorte negative terminal af batteriet. Ikke røre den røde DC meter ledning mens du vedhæfter den sorte ledning. Vedhæfte den røde isolerede ledning fra DC-meter til den røde pluspolen på batteriet uden at røre den sorte ledning.

•Tilslut DC indgang af solpaneler til batteri gennem de resterende halv cirkel hullet oprettede i trin 2. Følg den samme procedure som i trin 3.

•Kontroller, at de to sæt af ledninger forbundet til batteripolerne er solidt fastgjort. Vedhæfte dem hvis det er nødvendigt at skabe en bedre forbindelse.

• Luk låget til den sag, som huser batteriet. Brug en bungee ledningen eller metal twist slips til at sikre låget lukket. Brug sort elektrisk tape til at sikre røde og sorte ledninger kører ud af halv-cirkel huller du har oprettet til den forreste kant og toppen af boksen batteri.

•Flyt solpanel og sagen i direkte sollys til at starte opladningen. Et solpanel vil modtage maksimalt sollys i løbet af dagen, når solpanel mod syd.

Tips & advarsler

  • Hvis du har nogen bekymringer om hvorvidt du tilslutter konsultere ledningerne til batteriet korrekt en kvalificeret elektriker.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com