DIY Solar Attic Fan

September 16

En solar loft fan giver ventilation for spacet loftsrum. Ventilerende dit loft sænker din køling omkostninger ved konstant cirkulerer luften, hvilket reducerer belastningen på din air conditioner. Attic fans har traditionelt været drevet af elektricitet og så blevet placeret på indersiden af loftet. Solar loftet fans er installeret på udvendigt af taget og drevet af sollys. Når først installeret, vil ventilatoren fortsat slå så længe solen skinner.

Størrelse

Du nødt til at finde mængden af kubikfod luft plads i dit loft. Gøre dette ved at måle først højden på dit loft. Måles fra gulvet til crown eller peak. Derefter måle bredden af dit loft over gulvet og længden af dit loft fra ende til anden.

Multipliceres højden med bredden. Dividerer dette tal med to og derefter multipliceres resultatet med længden af dit loft. Det endelige antal er kubikfod af luftrummet.

Solar loft fan magt er målt ved hvor mange kubikfod luft det flytter pr. minut. Youd ' savn en fan, der vil flytte luft kapacitet på dit loft hver seks minutter. Det betyder, at blæseren cirkulerer luften, således at hver seks minutter du har en 100 procent friske luft udveksling.

Fan priser

Størrelsen af en solar loft fan er bedømt af CFM eller kubikfod et minut eller hvor mange kubikfod luft ventilatoren bevæger sig i et minut. Hvis du har 6000 kubikfod af luftrummet, du har brug for en fan, der ville flytte 1000 kubikfod per minut, eller fan rangerede 1000 CFM.

Installation

Når du har bestemt størrelse fan du har brug for, kan du installere enheden. Ideelt set bør du installere fan på siden af dit tag med en sydlige eksponering. Men mange solar fans er udstyret med bevægelige paneler, der gør det muligt at installere fan og angive solpanel, så det vender mod syd.

Blæseren skal være placeret i midten af taget og tæt på toppen. Dette optimerer dens aktuelle hele loftet.

Fjern helvedesild fra området hvor du ønsker at installere fan. Skær et hul i loftet til at rumme blinkende rundt om ventilatoren. Hullet skal være mellem to spær.

Lå en perle af caulk omkring hullet i taget og på inddækningen af lufte. Indsæt fan i hullet og erstatte helvedesild i området omkring fan.

Tjek fan i indre af loftet. Ventilatoren skal sikkert sidde i hullet. Hvis solen skinner, skal ventilatoren drejning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com