DIY solenergi systemer

January 8

Gør det selv (DIY) solenergi systemer kan spare tusindvis af dollars i det lange løb, men det vil koste flere hundrede til tusinder upfront, afhængigt af dine behov og hvordan du ønsker at gå med at reducere dit kulstof-fodaftryk. Bygning eller installation af dit eget system vil hoppe starte dig på vejen til forståelsen af fremtidige vedligeholdelse behov for alternativ energi og liv off-the-utility-grid eller på et gitter-bundet solar solceller (PV) system.

Grundlæggende

I gennemsnit en 1.500-square-foot hjem forbruger 10.000 kWh elektricitet pr. år. Dette afhænger naturligvis hvordan konservative husstanden er med sådanne apparater som et køleskab, vandvarmer, jern og rumopvarmning. En varme-baseret apparat er ikke ven pengepung. "Apparater tegner sig for omkring 17 procent af din husstand energiforbrug," siger US Department of Energy.

Ved din last

Et par DIY hjemmesider er nyttige ressourcer til at hjælpe dig på vej med et projekt, uanset om det er en fuld-blæst off-grid Solcelleanlæg system eller bare at få visse apparater off din elregning. Ved din last og hvilken procentdel af belastningen du forventer solcelleanlæg til at håndtere. Hvis du er på nettet, kan dit forsyningsselskab hjælpe dig finde ud af dit gennemsnitlige forbrug. Gå tilbage i mindst 6 måneder og gennem mindst én vinter måned.

Udstyr

Nogle websteder hævder du kan opbygge din egen paneler. Vær forsigtig, når venturing denne sti. Kyocera og Uni-Solar er velrenommeret solpanel producenter (se link i ressourcer). Det ville være et godt sted at starte din forskning. Du skal også dyb celle opbevaring batterier (hvis off-the-grid) for når solen ikke er skinner, en controller til at regulere power flow fra PV panel til batterier, en inverter til at omdanne DC til AC, afbryder og jordforbindelse udstyr.

Værktøjer og Tips

Check med din afdeling af jord og planlægning at se, om du har brug for en byggetilladelse. Også, hvis du ønsker at tilslutte dit solcelleanlæg til gitteret, check med din elselskabet for regler og bestemmelser.

Paneler skal generelt står over middagstid solen baseret på breddegraden for din placering. Det betyder ofte, sydvestlige himlen i det sydlige USA. En solar tracker vil tilbyde maksimal eksponering for paneler.

Pris

En fuldstændig blæst off grid system kan koste omkring $25.000 når du tally magt paneler, dyb celle batteri bank, inverter, kabler, robust ledninger, seler, montering poler, beslag, wattmeteret og power booster. Beslutte, om du ønsker en 12-volt-system eller en 24-volt system er en anden overvejelse.

Andre indstillinger for ren energi

Vindkraft og vandkraft er andre alternative energi muligheder til forskning. At sikre et boliglån til et godt system kan ikke være uden for rækkevidde og er hurtigt ved at blive et aktiv, når videresalg ejendomme. Holde din utility regninger at sammenligne før og efter besparelser og Vis merværdi ved et hjem salg (se link i referencer). Holde projektet kvitteringer for rabatter og skattefradrag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com