DIY soveværelse design

August 26

DIY soveværelse design

Gør det selv (DIY) hjem projekter er en effektiv og ofte overkommelig måde at udtrykke din personlige dekorative stil. Uanset om du pryder din børneværelse eller ønsker at tilføje nogle flair til dit soveværelse, vil originale kunstværker, farvevalg og møbler valg gøre rummet helt tilpasset din uden at bruge en formue. En tur til den lokale Genbrugsbutik eller rabat stormagasin vil hjælpe dig med at finde de værktøjer, du har brug for at fuldføre projektet DIY.

Instruktioner

•Paint soveværelse i farver, der passer til din stil. For eksempel, vil nuancer af røde gøre rummet synes mere livlig, mens nuancer af blå tilføje en rolig følelse af ro til rummet. Bruge en dæmpet eller mere afdæmpet skygge, hvis du maler hele rummet én farve.

•Brug svampe til at pryde accent væg med maling i en komplementære farve. Hvis du har valgt orange og blå (supplerende varme og kølige farver) til soveværelset, dyppe en stor svamp i blå maling og ising det langs den lyse orange accent væg til at tilføje tekstur til rummet. Den blå nuance vil også supplere de ekstra møbler stykker du bringer ind i stuen.

•Vælg møbler stykker for dit soveværelse o, som du kan tilføje din egen attraktive finpudsning. For eksempel, vælge en lille kommode til din baby nursery, og male det en skygge af lavendel eller pistacie grøn til at matche resten af rummets indretning. Du kan også erstatte skuffe knopper med håndtag, der er formet som blomster eller baby dyr som lam eller kyllinger til at gøre børnehavens tema.

•Tilføj hylder plads til ekstra opbevaring og display visuelt tiltalende emner, der har affektionsværdi. Male eller sprøjtemaling af træ eller metal hylderne i nuancer, der matcher rummets indretning før montering dem på væggen, for eksempel, sølv eller platin-farvet hylder til at accent en sort og hvid værelse. Du kan bruge hylderne til lagring af bøger fra din yndlingsforfatter eller for at vise oprigtig fotos af din venner og familie, at du har udvidet og givet en sepia finish for en antik føler.

•En komplet din DIY soveværelse indretning af udformningen beklædningsgenstande eller tilbehør elementer, der minder dig om særlige tidspunkter i dit liv. For eksempel, købe en sort, hvid eller fluorescerende-farve ramme store nok til at huse de jean jakke du bar i firserne. Splash jakke med neon maling, og passer det i rammen til at vise på sidevæg af rummet. Eller ramme, dit lille en første onesie eller baby støvletter i en guld eller bronze ramme at give denne personlig indretning vare en luft af raffinement.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com